Minilager Oslo

Vi har vel alle før eller senere opplevd at vi har alt for mye ting hjemme eller på kontoret, og noen ganger er det slik at man ikke ønsker å kaste ting men heller ikke vet hvor man skal gjøre av alt. Minilager Oslo er derfor perfekt for deg enten om du ønsker å lagre noe privat eller for bedriften din. Da er det godt å kunne leie et lager eller lagerhotell.

Minilager Oslo

Minilager Oslo

Et minilager er en praktisk og effektiv løsning for deg som ønsker å få større lagringsplass i hjemmet. Du kan vanligvis leie for en kortere eller lengre periode. Hos City Self Storage har de effektive og praktiske løsninger men er også blandt de dyreste minilagerene i Oslo og Akershus. De er ofte dobbelt så dyre som flere av konkurrentene.

Det kan være billigere å leie lager hos et flyttebyrå og det er et godt alternativ om du ikke har eiendeler du er redd for. Flyttebyråer har ofte store lagre der dine møbler blir plassert på paller men er ikke så godt beskyttet og sikkert som hos et profesjonellt minilager. De har ofte spesialrom som kun du har tilgang til og du kan derfor hente ut eiendeler under hele leieperioden dersom du ønsker det.

Noen gode tips før lagring:

* Bruk skikkelige flytteesker som ikke er fra IKEA eller matbutikken. Du kan kjøpe flytteesker og annet flyttemateriell fra flyttebyrået eller direkte fra et minilager.

* Enkel størrelsebedømming = Leilighet på 10-30kvm = 2-4 m2, 30-60kvm = 4-7 m2, 70-110kvm = 7-11 m2, Hus = 11+ m2.

* Pakk som en proff, små bokser for tunge elementer, store bokser for lette elementer. Bruk tape spesielt på tunge esker. Marker boksene, på siden og ikke toppen.

* Klær kan pakkes ned i sorte søppelsekker, bruk gjerne garderobeesker til finere klær.

* Glass og porselen bør pakkes med silkepapir. Ikke bruk gamle aviser da blekket kan gi misfarging på servicen.

Har du noen spørsmål eller bekymringer er du velkommen til å ta kontakt med oss.