Flyttebyrå Bekkelaget

Flytting kan være en stressende opplevelse, men å velge det riktige flyttebyrået kan gjøre hele prosessen mye enklere. Bekkelaget, med sin idylliske beliggenhet og livlige lokalsamfunn, tilbyr flere alternativer for de som søker flyttehjelp. Enten du flytter inn i området eller forlater det, er det viktig å vite hvordan du finner de beste tjenestene til de beste prisene.


flyttefoten-logo

Flyttefoten
Østensjøveien 36, 0667 Oslo
Telefon: 800 35 988

Flyttefoten er et flyttebyrå basert i Oslo, kjent for sin ekspertise og pålitelighet i flyttebransjen. Siden oppstarten i 2004 har Flyttefoten bygget en solid erfaring og blitt et av de mest populære flyttebyråene på Østlandet. Flyttefoten utfører flyttetjenester for private, kontorflytting, flyttevask og har spesialisert på tømming av dødsbo.


Logo-majoren-flytt

Majoren Flyttebyrå Oslo
Rosenborggata 3, 0356 Oslo
Telefon: 934 64 211

Når det kommer til å flytte luksuseiendommer eller betjene high-end kunder, er Majoren Flyttebyrå på Oslo Vest den foretrukne eksperten. Med et solid fotfeste i et av de mest eksklusive områdene i hovedstaden, har Majoren Flyttebyrå spesialisert seg på å tilby skreddersydde flytteløsninger for krevende kunder, inkludert eiendomsmeglere og deres klienter. Flyttebyrå som flytter på Majorstuen, Frogner, Holmenkollen, Fornebu, Lysaker og Bærum.


logo sirva flyttebyrå

Sirva Flyttebyrå
Ankerveien 209, 1359 Eiksmarka
Telefon: 67 16 16 16

Siden starten i 1937 som et lite, lokalt byrå i Oslo, har Sirva Flyttebyrå vokst til å bli en dominerende kraft i flytteindustrien, ikke bare i Norge, men også på en global skala. Med tilknytning til det verdensomspennende flyttenettverket Sirva, tilbyr byrået enestående flyttetjenester både nasjonalt og internasjonalt, og setter standarden for kvalitet og pålitelighet.


Vika Flyttebyrå logo

Vika Flyttebyrå logo

Vika Flyttebyrå og Montering AS
Arbos gate 2B, 0368 Oslo
Telefon: 968 66 611

Når bedrifter i Oslo og omegn står overfor utfordringen med å flytte kontorer eller driftsanlegg, er Vika Flyttebyrå og Montering AS et foretrukket valg. Kjent for deres profesjonelle flyttehjelp, legger Vika stor vekt på personlig service, sikkerhet og effektivitet, noe som gjør dem til en pålitelig partner for enhver bedrift i flytteprosessen.


Hva koster flyttebyrå på Bekkelaget

Prisene for flyttetjenester på Bekkelaget varierer avhengig av hva du trenger hjelp til. I gjennomsnitt ligger flyttekostandene for 2 mann og bil på rundt 1500 til 1700 kroner per time. Det er viktig å merke seg at flere faktorer kan påvirke kostnadene for flyttehjelp, blant annet:

  • Byråer med høyere anseelse eller mer erfaring kan ofte kreve høyere priser på grunn av deres pålitelighet og effektivitet
  • Prisene kan variere basert på hvor etterspurte tjenestene er, spesielt i travle perioder som helger og slutten av måneden
  • Flytting på helligdager, helger eller utenfor normale arbeidstimer kan medføre ekstra kostnader

Hvis ditt flytteoppdrag krever mer enn det standard teamet på to personer, tilbyr de fleste flyttebyråene på Bekkelaget en ekstra arbeider for en tilleggspris som typisk varierer mellom 500 og 750 kroner per time. Denne tilleggstjenesten er særlig nyttig for større flytteoppdrag eller når det må håndteres mange tunge gjenstander.