Flyttevask Oslo

Flytting er et stort prosjekt og når man endelig er ferdig med å flytte inn i ny bolig eller leilighet gjenstår det faktisk flere ting. Utpakking, flyttevask Oslo på gammel flytteadresse og en rekke personer og bedrifter skal informeres om at du nylig har flyttet og adresseendring må gjennomføres. Selv om man har mange krevende oppgaver foran seg i det nye hjemme slår man seg aldri til ro før man er ferdig på den gamle boligen. Flyttevasken er det som bekymrer mest. Hva om ikke ny eier blir fornøyd? Hvordan skal jeg rekke alle tidsfrister? Hvor finner jeg billig flyttevask Oslo?

Det som er sikkert er at det er mange ulike meninger om hva som er godt nok ved en flyttevask. Profesjonelle flyttebyråer som driver med renhold har lang og god erfaring for hva som kreves for at ny eier eller leietager skal bli fornøyd. Arbeidstilsynet stiller strenge krav til flyttebyråer som ønsker å drive med renhold og har laget et renholdsregister. Du bør derfor spørre om dokumentasjon på at flyttebyrået faktisk er en godkjent renholdsbedrift.

Flyttevask Oslo med fornøydgaranti

I Oslo og Akershus varierer prisene veldig og det er stor konkurranse om kundene. Likevel bør du regne med å betale mellom 45-65,- pr. kvm og jo større bolig du har jo lavere kan prisen bli. Får du tilbud om mye lavere priser enn dette bør du sjekke selskapet nøye.

Flyttevask Oslo

Flyttevask Oslo

Sjekkliste for flyttevask Oslo

Her er en sjekkliste du kan bruke dersom du ønsker å ta flyttevasken selv:
Utvasking bad
Vask av vegger og tak.
Rene gulv grundig, var ekstra oppmerksomme under og bak, for eksempel en vaskemaskin og badekar.
Tømme og vaske sluket.
Vask toalettet både inn- og utvendig, samt. rørene som går til denne.
Ikke glem møbler, skap, lamper, håndkleholder og de andre mindre detaljer om badet interiør.
Utvasking kjøkken
Alle møbler – skap, krydderhyller og andre mindre detaljer skal rengjøres inn- og utvendig.
Flytt komfyr, kjøleksap og andre flyttbare ting; vask bak og under dem.
Rengjør kokeplatene og komfyr. Har komfyren brente matrester bør du begynne et par dager i forveien og bruke spesialmidler til dette.
Tørke støv og vaske vinduskarmer, fliser og husk å bytte filteret over komfyr.
Kjøleskap og frysere er rengjort og avises. Være i god tid slik at du har tid til å snuse opp noen lukt fra kjøleskapet.

Alle malte overflater bør rengjøres.
Husk de små detaljene, som for eksempel karmer og listverk. Disse er gjerne veldig støvete og de første tingene ny eier sjekker.
Rengjør dører på begge sider.
Vask vinduene på innsiden, utsiden og mellom rutene. Ikke glem å rengjøre persienner.
Varmeelementer skal rengjøres foran og bak.
Tørke støv av stikkontakter, sikringsskap og synlige ledninger / kabler.
Har du balkong skal denne rengjøres

Hvordan er sluttrengjøring?
Krav til flyttevasken er vanligvis nedfelt i en avtale mellom kjøper/leietager og selger/utleier av et hus, en leilighet eller et kontor. Husk at dersom flyttevasken ikke er godkjent kan utleier holde igjen depositum inntil dette er utbedret, eller få dette utbedret gjennom et rengjøringsbyrå som du må betale for. Vi gjør flyttevask i hele Oslo.

Ta gjerne kontakt med oss dersom du lurer på noe i forbindelse med flyttevask.