Privatflytting Oslo

Å flytte dine personlige eiendeler er vanligvis ikke vanskelig eller problematisk, spørsmålet er heller hva du ønsker og ikke minst kan, gjøre selv og hva du ønsker å overlate til flyttebyrået ved privatflytting Oslo. Når du trenger hjelp med flytting og ønsker å få profesjonell flyttehjelp er det flere ting du bør være oppmerksom på; vi mener at det er spesielt 3 faktorerer som er viktig. Erfaring, kommunikasjon og logistikk.

Det er mye å tenke på når man skal flytte og vi er her for å hjelpe deg med råd og veiledning før du skal bestille privatflytting Oslo. Erfaring mener vi er viktig for at dine eiendeler til enhver tid skal være i trygge hender, både når det gjelder skader og ikke minst at ingenting blir borte. Med kommunikasjon mener vi selvsagt at det er enkelt å gjøre seg forstått med bedriften du ønsker å bruke og at du som kunde føler at dine interessert blir varetatt. Vi tror for eksempel ikke at det er lurt å bruke et flyttebyrå der ingen i selskapet snakker norsk.

Logistikk er hvordan bedriften har planlagt å utføre oppdraget for deg. Har de stor nok bil, riktig utstyr og vet de hvordan de emballerer dine møbler. Sørg for at du opplyser om all relevant informasjon som kan være av betydning for flyttebyrået, som f.eks trapper, fremkommelighet og hvis du har noen speisielt tyngre gjenstander. Hvis du skal flytte langt kan det være lurt å invitere flyttebyrået på en uforpliktende befaring slik at du får en fastpris på jobben.

Ta gjerne kontakt med oss dersom du ønsker hjelp til noe. Våre tjenester er gratis.

Anbefalt Kort info Omtale Besøk
1 Flytting til Frankrike og Spania Les mer Gå til
2 Majoren Flyttebyrå Les mer Gå til
3 Australian Transport Les mer Gå til
4 Flyttefirma Oslo Les mer Gå til
5 Hasselberg Transport Les mer Gå til
6 Flyttetransport Les mer Gå til

Leie minilager i Oslo

Vi tilbyr romslige og rimelige lokaler som lagringsplass i Oslo, i ulike størrelser og både for kort – og langtidsleie. Vi disponerer et lukket lagerbygg på nesten 400 kvm og 3,5 meters høyde samt en tomt på drøye 6 mål til ute-lagring.

Flyttebyrået kan oppbevare både flyttelass, møbler, maskiner, varer, pallvarer og annet materiell i trygge og tørre omgivelser. I sammenheng med lagring tilbyr vi selvsagt også transport og andre flytterelaterte tjenester til en god pris.

Privatflytting Oslo

Privatflytting Oslo

Tømme dødsbo i Oslo

Når du mister en nær slektning og du skal tømme dødsbo Oslo er det mye å tenke på. Det kan derfor være lurt å overlate arbeidet til profesjonelle flyttebyråer som har erfaring med å rydde dødsbo. Skal du ta vare på alt av praktiske eiendeler, hvilke verdi har dødsboet og hva skal du gjøre videre? Vi har spesialisert oss på slike oppdrag. Vi rydder og hjelper med tømming og vask av dødsbo i Oslo, Asker, Bærum, Sandvika og Østfold. Kjøp av dødsbo.