logo-aktiv-eiendomsmegling 5 / 5.0 Aktiv Østensjø Gå til

Aktiv Østensjø/Lambertseter

Aktiv Eiendomsmegling er en fremstående aktør i det norske eiendomsmarkedet, kjent for å levere meglertjenester av høy kvalitet. Siden oppstarten i 1985 har selskapet etablert en sterk tilstedeværelse over hele landet, og tilbyr et bredt spekter av tjenester innen eiendomssektoren.

  • Hjelper deg salg og kjøp av bolig og fritidseiendom.

Aktiv Østensjø/Lambertseter

Aktiv Østensjø/Lambertseter er et velrenomert meglerkontor som holder til på Bryn Senter, strategisk plassert i første etasje for enkel tilgang. Dette kontoret har vært en integrert del av lokalsamfunnet siden 1999, og tilbyr tjenester både til de som ønsker å kjøpe og selge bolig i området.

Når du besøker Aktiv Østensjø/Lambertseter, kan du forvente en varm velkomst og en uforpliktende prat om boligmarkedet. Enten du er førstegangskjøper, ser etter et nytt hjem, eller vurderer å selge, har meglerne her kunnskapen og erfaringen som kreves for å veilede deg gjennom prosessen. De tilbyr ikke bare råd og veiledning, men fokuserer sterkt på å skape en god kundeopplevelse, noe som er tydelig gjennom deres engasjement for kundetilfredshet.

Aktiv Østensjø/Lambertseter er kjent for sitt meglerteam som består av erfarne fagfolk med inngående kjennskap til lokalmarkedet. Dette, kombinert med deres daglige innsats for å gi hver kunde den beste mulige opplevelsen, gjør dem til et foretrukket valg for mange i bydelen.

Kontoret på Bryn Senter har bygget opp en robust lokalkunnskap gjennom årene, noe som gjør dem til eksperter på boligmarkedet i Østensjø og Lambertseter. De har en finger på pulsen når det gjelder prisutvikling, boligtrender, og kommende områdemuligheter som kan påvirke både kjøpere og selgere.

Hos Aktiv Østensjø/Lambertseter er målet ikke bare å gjennomføre en transaksjon, men å sikre at hver kunde går fra et salg eller kjøp med følelsen av at de har gjort en trygg og god handel. Dette engasjementet for service og kvalitet har gjort dem til et stolt medlem av boligmarkedet i Østensjø (Manglerud, Bryn) og Lambertseter, klar til å hjelpe deg med dine boligbehov.


Kontaktinfo
Aktiv Østensjø/Lambertseter
Østensjøveien 79, Oslo
Telefon: 22 76 28 50