City Self Storage 5 / 5.0 City Self-Storage Gå til

City Self-Storage

Største på minilager i Norge.

  • Minilager Oslo og Viken, avdelinger på Alnabru, Ryen, Majorstuen, Frogner og Lillestrøm.

City Self-Storage

City Self-Storage er en ledende skandinavisk aktør innen utleie av minilager, og har siden oppstarten i 1993 etablert seg som Norges største tilbyder av lagringsløsninger. Med en sterk tilstedeværelse i byer som Oslo, Stockholm og København, tilbyr vi minilager i ulike størrelser tilpasset både private og bedriftskunders behov.

Hos City Self-Storage finner du ikke bare minilager; vi er også din one-stop shop for alt du trenger til flytting og oppbevaring. I våre flyttebutikker selger vi et bredt utvalg av flytte- og pakkemateriell, og vi tilbyr tjenester som er designet for å gjøre oppbevaringsprosessen så enkel og behagelig som mulig.

Kunden i sentrum

Kundetilfredshet er kjernen i vår virksomhet. Vi forstår viktigheten av å tilby en god lageropplevelse og streber etter å overgå kundenes forventninger ved hver mulighet. Vår filosofi er enkel: den beste markedsføringen er fornøyde kunder som kommer tilbake. Dette prinsippet har hjulpet oss å vokse og vedlikeholde vår posisjon som markedsleder.

Tilpassede lagerløsninger

Vi tilbyr et bredt spekter av lagerboder i ulike størrelser, slik at hver kunde kan finne den perfekte løsningen for sine spesifikke behov. Enten du trenger å lagre møbler under en flytting, arkivere viktige dokumenter for din bedrift, eller bare trenger ekstra plass hjemme, har City Self-Storage en løsning for deg.

Våre populære avdelinger er strategisk plassert i områder som Alnabru, Økern, Kalbakken, Skøyen, Lørenskog, Majorstuen, Colosseum, og Nesbru, noe som sikrer enkel tilgang for våre kunder uansett hvor de befinner seg i de større byene.


Kontaktinfo
City Self-Storage AS
Karenlyst alle 2, 0278 Oslo
Tlf. 810 123 45


5,0
5,0 out of 5 stars (based on 107 reviews)
Strålende fornøyd, anbefales!95%
Veldig bra!5%
Godt levert!0%
Dessverre, ikke fornøyd!0%
Anbefales ikke!0%