logo-dnb-eiendom 5 / 5.0 DnB Eiendom Majorstua Gå til

DnB Eiendom Majorstua

DbB Eiendom Majorstua, Kirkeveien 59, 0364 Oslo.

  • Eiendomsmegleren som kjenner Vestkanten.

DnB Eiendom Majorstua

DNB Eiendom på Majorstuen er dypt forankret i lokalsamfunnet med kontorer sentralt plassert på Kirkeveien 59, like ved Majorstuen trikkeholdeplass og Vinkelgården. Med sin inngående kunnskap om hver eneste krik og krok på Majorstuen, er meglerkontoret spesialister på å veilede sine kunder gjennom kjøp og salg av boliger i dette pulserende og attraktive området.

Som Norges ledende eiendomsmeglerselskap, tilbyr DNB Eiendom et fullspekter av tjenester som dekker alle aspekter av bolighandel. Enten det gjelder salg av nye eller brukte boliger, eller fritidseiendommer, står DNB Eiendom klare til å bistå. Meglerteamet på Majorstuen spesialiserer seg i å tilby personlig service og skreddersydd markedsføring, sikret gjennom landets største boligkjøperregister.

Landets største boligkjøperregister

DNB Eiendoms boligkjøperregister er et kraftig verktøy i boligsalg. Med tilgang til Norges største register, kan meglerne hos DNB Eiendom på Majorstuen effektivt matche boligsalg med potensielle kjøpere, noe som sikrer at hver bolig når et maksimalt publikum av interesserte kjøpere. Dette øker sjansen for å oppnå best mulig pris for både kjøpere og selgere.

DNB Eiendom er den foretrukne megleren for over 2,3 millioner kunder i Norge, noe som vitner om et sterkt omdømme og en tillit i markedet. Ved å velge DNB Eiendom Majorstuen, får du tilgang til et team av engasjerte og erfarne meglere som arbeider dedikert for å oppfylle dine behov og hjelpe deg å realisere dine boligdrømmer.


Kontaktinfo
DnB Eiendom avd. Majorstuen
Kirkeveien 59, 0364 OSLO
Telefon: 97 68 90 00