logo-notar 5 / 5.0 Notar Eiendomsmegler Oslo sentrum Gå til

Eiendomsmegler Notar Oslo Sentrum

Kontoret holder til i Waldemar Thranes gate 72, Oslo.

  • Notar står for en kundeorientert tilnærming til eiendomsmegling, hvor integritet og kvalitet i alle ledd prioriteres. De fokuserer på å levere realistiske og verdifulle råd til sine kunder gjennom hele salgsprosessen.

Eiendomsmegler Notar Oslo Sentrum

Notar Eiendomsmegler i Oslo sentrum skiller seg ut som en uavhengig og privateid aktør i eiendomsmarkedet, med et solid fundament bestående av ni meglerkontor, en egen oppgjørsavdeling og en administrasjon rik på erfaring og kompetanse. Lokalisert nær Alexander Kiellands plass på livlige Grünerløkka, har Notar et strategisk utgangspunkt for å betjene hele Oslo og Akershus, med en særlig dyp kunnskap om det lokale boligmarkedet.

Notar står for en kundeorientert tilnærming til eiendomsmegling, hvor integritet og kvalitet i alle ledd prioriteres. De fokuserer på å levere realistiske og verdifulle råd til sine kunder gjennom hele salgsprosessen. Dette inkluderer en tilpasset og offensiv markedsføringsstrategi som sikter mot å oppnå høyest mulig salgspris for hver bolig.

En av de distinkte fordelene med Notar er deres uavhengighet fra banksektoren, noe som muliggjør en upartisk og kundefokusert tjeneste. Denne uavhengigheten sikrer at deres hovedfokus ligger på å tilby de beste løsningene for både kjøpere og selgere uten potensielle interessekonflikter.

I tillegg tilbyr Notar en salgsgaranti, en unik tjeneste som har blitt godt mottatt blant boligselgere i Oslo. Denne garantien forsikrer at hvis boligen ikke blir solgt, vil selgeren ikke motta noen faktura for tjenestene. Dette legger et tydelig ansvar på Notar til å sikre resultater, og gir kundene en ekstra trygghet i salgsprosessen.

Notar Eiendomsmegler i Oslo sentrum er derfor et utmerket valg for de som søker en megler som kombinerer lokal ekspertise med en sterk kundetilnærming og innovative garantier som setter selgerens behov først.


Kontaktinfo
Eiendomsmegler Notar Oslo
Adresse: Waldemar Thranes gate 72, 0175 Oslo
Telefon: 22 22 50 20

Kontoret holder åpent mandag til fredag 09:00 til 17:00.