First-Mover-Group-logo 5 / 5.0 First Mover Group Gå til

First Mover Group

Nordens ledende aktør for bedrifter som flytter.

  • Rådgivning for leietakere, flytting for bedrifter, kontoravvikling og lagring.

First Mover Group

First Mover Group er også kjent som tidligere Relokator, og Nordens ledende aktør innen bedriftsflytting.

Vi er dedikert til å tilby skreddersydde løsninger som dekker alle aspekter av bedrifters flyttebehov, fra behovsanalyse til fullført flytteprosess.

Vi fungerer som leietakernes rådgiver gjennom hele flytteprosessen. Enten det gjelder reforhandling av leiekontrakter eller å finne nye lokaler, leder vi prosessen fra start til slutt. Vår ekspertise sikrer at lokalene tilpasses dine krav og målsetninger, og at den fysiske flyttingen gjennomføres sømløst med minimal nedetid.

Kvalitet og førsteklasses service er kjernen i vårt arbeid. Våre verdier – Profesjonelle, Sammen og Fremover – reflekterer vår forpliktelse til å levere faglig dyktighet, løse utfordringer og skape en trygg og hyggelig opplevelse for våre kunder.

Som bransjens ledende aktør tar vi vårt samfunns- og miljøansvar på alvor. Vi fokuserer på å drive virksomheten på en mest mulig miljøvennlig måte og er stolte av å være ISO-sertifiserte, medlem av Grønt Punkt og UN Global Compact.

Med avdelinger spredt over Oslo, Drammen, Trondheim, Bergen og Stavanger, er vi godt posisjonert for å betjene bedriftskunder over hele landet. Uansett hvor din bedrift befinner seg, kan du stole på at First Mover Group leverer pålitelige og profesjonelle flyttetjenester.

Velg First Mover Group som din partner for en vellykket og problemfri bedriftsflytting – vi tar din bedrift fremover!


Kontaktinfo
First Mover Group
Karenlyst alle 53
0279 Oslo
Tlf. 40 49 03 00


5,0
5,0 out of 5 stars (based on 107 reviews)
Strålende fornøyd, anbefales!95%
Veldig bra!5%
Godt levert!0%
Dessverre, ikke fornøyd!0%
Anbefales ikke!0%