Flytteeksperten 5 / 5.0 Flytteeksprten Gå til

Flytteeksperten AS

FlytteEksperten er en av bransjens ledende aktører innenfor kontorflytting.

  • Bistår bedrifter med å flytte kontor, avvikle kontorlokaler og gjenbruk av kontormøbler.

Flytteeksperten AS

FlytteEksperten AS er ledende innen totalleveranser av flyttetjenester, spesielt rettet mot bedriftsmarkedet. Vi tilbyr et omfattende spekter av tjenester som dekker alle aspekter av en flytteprosess. Med fokus på kundetilfredshet, har vi etablert oss som markedsutfordrer innen kontorflyttinger, med over 14 000 arbeidsplasser flyttet årlig for både små og store kunder i privat og offentlig sektor.

Selskapet ble grunnlagt høsten 2013 og har siden den gang vært en av bransjens raskest voksende selskaper. Vår suksess er et resultat av vår kundevennlige forretningsmodell og sterke serviceinnstilling.

Flytter kontor i Oslo

FlytteEksperten opererer primært i Oslo og Østlandet, men vi tilbyr også landsdekkende tjenester. Vårt hovedkontor og lager er lokalisert på Økern i Oslo, noe som gir oss en strategisk beliggenhet for effektive og smidige operasjoner.

Vi er stolte av vårt engasjement for gjenbruk og miljøvennlige praksiser. Gjennom vårt eget konsept kalt «Refurnish» for våre møbeltjenester, fokuserer vi på gjenbruk, miljø og bærekraft. FlytteEksperten er den eneste aktøren i markedet som tilbyr denne innovative tjenesten. Refurnish inneholder en rekke tiltak og virkemidler som sikrer store besparelser og fleksible løsninger som passer for alle typer bedrifter og flytteprosjekter.

For mer informasjon om våre tjenester og Refurnish-konseptet, besøk vår nettside: kontormøbler.


Kontaktinfo
Flytteeksperten AS
Selma Ellefsens vei 8
0581 Oslo
Tlf. 90 20 10 90


5,0
5,0 out of 5 stars (based on 107 reviews)
Strålende fornøyd, anbefales!95%
Veldig bra!5%
Godt levert!0%
Dessverre, ikke fornøyd!0%
Anbefales ikke!0%