flyttefoten-logo 5 / 5.0 Flyttefoten AS Gå til

Flyttefoten AS

Flyttebyrå med over 18 års erfaring. Flytter for private og bedrifter på Østlandet.

  • Privatflytting, pianoflytting, rydder dødsbo, mellomlagring.

Flyttefoten AS


Flyttefoten AS er et veletablert flyttebyrå basert i Oslo, kjent for sin lange erfaring og ekspertise i bransjen. Gjennom årene har selskapet vokst og utviklet seg til å bli et av de største flyttebyråene på Østlandet, takket være sitt omdømme for pålitelighet og effektivitet.

Selskapet tilbyr et bredt spekter av flyttetjenester til både private og bedriftskunder. De er spesielt dyktige i å håndtere tunge løft, noe som gjør dem til et foretrukket valg for oppgaver som krever spesiell forsiktighet og styrke, som for eksempel flytting av pianoer, store møbler og tungt utstyr.

En annen viktig tjeneste som Flyttefoten tilbyr, er tømming av dødsbo. Dette er en oppgave som krever både respekt og effektivitet. De har opparbeidet seg spesialkompetanse for å kunne håndtere slike situasjoner med den verdighet og omsorg som trengs.

Med kunden i fokus arbeider Flyttefoten AS kontinuerlig for å sikre en trygg og problemfri flytteopplevelse. Deres team består av erfarne og dyktige flyttearbeidere som er dedikerte til å yte den beste service og støtte gjennom hele flytteprosessen.

Enten det er en liten leilighetsflytting eller et større bedriftsoppdrag, setter Flyttefoten AS sin stolthet i å tilby skreddersydde løsninger som møter hver kundes unike behov. Med deres hjelp kan kundene føle seg trygge på at deres eiendeler blir behandlet med største omhu og profesjonalitet.


Kontaktinfo

Flyttefoten AS
Østensjøveien 36, 0667 Oslo
Telefon: 800 35 988
Nettside: flyttefoten.no


5,0
5,0 out of 5 stars (based on 107 reviews)
Strålende fornøyd, anbefales!95%
Veldig bra!5%
Godt levert!0%
Dessverre, ikke fornøyd!0%
Anbefales ikke!0%