logo-krogsveen 5 / 5.0 Krogsveen Majorstuen Gå til

Krogsveen avd Majorstuen

Kjent for å tilby en bredde av meglertjenester som spenner fra kjøp og salg til utleie av boliger.

  • Krogsveen Majorstuen tilbyr også tilleggstjenester som flytting, pakking, lagring og vask for å gjøre overgangen til et nytt hjem så smidig som mulig.

Krogsveen avd. Majorstuen

Eiendomsmegler Krogsveen avdeling Majorstuen er en vital del av et av Norges største meglerhus, kjent for å tilby en bredde av meglertjenester som spenner fra kjøp og salg til utleie av boliger. Med kontor plassert strategisk på hjørnet av Majorstuveien og Maries gate, er de godt posisjonert i et av Oslos mest attraktive boligområder.

Siden etableringen i 1995 har Krogsveen avdeling Majorstuen opparbeidet seg en solid ekspertise innen boligmarkedet i området. Kontoret betjener kunder med høy grad av profesjonalisme og personlig service, noe som er kritisk i et konkurransepreget marked. Med en visjon om å skape «verdens enkleste boligreise», arbeider de kontinuerlig for å forenkle og optimalisere kjøps- og salgsprosessen for sine kunder.

Krogsveen skiller seg ut med sitt unike BoligsøkerRegister, Norges mest oppdaterte og nøyaktige database over personer som aktivt søker bolig. Dette gir selgere ved Krogsveen Majorstuen en unik fordel ved at de får tilgang til en bredere kjøperbase, og statistikk viser at 4 av 10 budgivere kommer fra dette registeret. Dette kan potensielt øke sluttsalgsprisen betraktelig, takket være større konkurranse om boligene.

Krogsveen Majorstuen tilbyr også tilleggstjenester som flytting, pakking, lagring og vask for å gjøre overgangen til et nytt hjem så smidig som mulig. Deres nettbaserte verdivurderingstjeneste tilbyr en rask og enkel måte for selgere å få en indikasjon på hva deres eiendom kan være verdt i dagens marked, helt gratis. Denne tjenesten er tilgjengelig gjennom Krogsveens hjemmeside, hvor man enkelt kan laste opp bilder og informasjon om boligen for en rask tilbakemelding.

Med en omfattende lokal kunnskap og tilgang til nasjonale ressurser har Krogsveen avdeling Majorstuen alt som trengs for å bistå både kjøpere og selgere gjennom deres boligreise, med mål om å tilrettelegge for optimalt salg og kjøp i dette pulserende området av Oslo.


Kontaktinfo
Krogsveen Majorstuen
Adresse: Majorstuveien 28A, 0367 Oslo
Telefon: 22 95 55 50