lagergutta / 5.0 Lager-gutta Gå til

Lager-gutta

Rimelig minilager i Oslo og Bærum.

  • Åpent 24/7, ingen bindingstid, område med adgangskontroll og eget lasteområde.

Lager-gutta

Lager-gutta har raskt etablert seg som en populær aktør innen lagerløsninger i Oslo og Bærum, med avdelinger på Alnabru, Ryen, Skui, og Jar. De tilbyr minilager med konkurransedyktige priser, og har blitt et trygt valg for både privatpersoner og bedrifter som trenger fleksible og økonomiske lagringsalternativer.

Hos Lager-gutta er kundens behov i fokus. De har en unik tilnærming til lagertjenester, hvor de vektlegger at kundene ikke skal leie mer plass enn nødvendig. Dette skreddersydde tilbudet sikrer at hver kunde betaler kun for den plassen de faktisk trenger. Med dette prinsippet ønsker Lager-gutta å unngå unødige kostnader for sine kunder, noe som gjør deres tjenester særlig attraktive i et marked hvor plass ofte selges i standardiserte enheter.

Alle avdelingene til Lager-gutta er utstyrt med moderne sikkerhetssystemer som inkluderer videoovervåkning og tilgangskontroll, noe som garanterer at kundenes eiendeler er trygge og sikre. Videre er lagrene tilrettelagt for enkel tilgang, slik at kundene kan komme og gå som de ønsker innenfor utvidede åpningstider. Dette gjør det praktisk for kundene å håndtere sine lagrede gjenstander på tider som passer best for deres timeplan.

  • Avdelinger i Oslo: Alnabru og Ryen
  • Lager i Bærum: Skui og Jar

Kontaktinfo
Lager-gutta AS
Bjerkelundsveien 18
1358 Jar
Tlf. 921 73 000


5,0
5,0 out of 5 stars (based on 107 reviews)
Strålende fornøyd, anbefales!95%
Veldig bra!5%
Godt levert!0%
Dessverre, ikke fornøyd!0%
Anbefales ikke!0%