Logo-majoren-flytt 5 / 5.0 Majoren Flyttebyrå Gå til

Majoren Flyttebyrå Oslo AS

Populært flyttebyrå som bistår med flytting, flyttevask og mellomlagring. For private og bedrifter i Oslo og omegn.

  • Flyttehjelp, kontorflytting, flyttevask, mellomlagring, tømming av dødsbo

Majoren Flyttebyrå


Majoren Flyttebyrå er en velkjent totalleverandør av flyttetjenester med hovedfokus på Oslo og omegn. Gjennom sitt omfattende tilbud strekker deres tjenester seg fra pakking, flyttehjelp og vask, tilbud om minilager og avfallshåndtering. De serverer både private og bedriftskunder med løsninger som er skreddersydde for å møte de spesifikke behovene til hver kunde.

Flyttebyrået er spesielt anerkjent for sitt gode renommé og evnen til å levere tjenester av høy kvalitet til fornuftige priser. Blant de mange tilleggstjenestene tilbyr Majoren også rydding av dødsbo, noe som gjør dem til en foretrukket partner for kunder som søker en omfattende flytteløsning.

Majoren Flyttebyrå skiller seg ut ved å tilby en end-to-end service hvor de tar seg av alle aspekter ved flytteprosessen. Dette inkluderer ikke bare den fysiske flyttingen, men også forberedelser som pakking og montering, samt opprydding etter flytting. Deres evne til å håndtere store og komplekse flytteprosjekter, som kontorflyttinger for bedrifter i Oslo og Viken-regionen, vitner om deres effektivitet og pålitelighet.

  • Flyttehjelp
  • Kontorflytting
  • Flyttevask
  • Mellomlagring
  • Rydding av dødsbo
  • Avfallshåndtering

Majoren Flyttebyrå Oslo AS
Rosenborggata 3, 0356 Oslo
Telefon: 934 64 211
Nettside: majorenflytt.no


5,0
5,0 out of 5 stars (based on 107 reviews)
Strålende fornøyd, anbefales!95%
Veldig bra!5%
Godt levert!0%
Dessverre, ikke fornøyd!0%
Anbefales ikke!0%