logo-obos-eiendomsmegling 5 / 5.0 OBOS Oppsal Gå til

OBOS Eiendomsmeglere Oppsal

Hos OBOS Oppsal finner du et team av erfarne eiendomsmeglere som har opparbeidet seg en betydelig lokal ekspertise gjennom årene.

  • OBOS Eiendomsmeglere Østensjø

OBOS Eiendomsmeglere Oppsal

OBOS Eiendomsmeglere på Oppsal representerer en av de mest anerkjente eiendomsmeglerkontorene i Østensjø, og med hele 17 meglere i 2024, står de som den sjette største eiendomsmeglerkjeden i området målt etter antall solgte boliger. Dette vitner om deres solide tilstedeværelse og suksess i lokalmarkedet.

Erfarent Meglerteam: Hos OBOS Oppsal finner du et team av erfarne eiendomsmeglere som har opparbeidet seg en betydelig lokal ekspertise gjennom årene. Dette meglerteamet er ikke bare dyktige i sitt fag; de har også en dyp forståelse av de unike aspektene ved boligmarkedet på Oppsal og omegn.

Kjøp og Salg av Bolig: OBOS Eiendomsmeglere på Oppsal tilbyr omfattende tjenester knyttet til kjøp og salg av bolig. Enten du er på utkikk etter ditt første hjem, ønsker å oppgradere eller skal selge, kan de tilby veiledning og støtte gjennom hele prosessen. De sikrer at alle aspekter ved bolighandelen håndteres profesjonelt, fra den innledende konsultasjonen til den endelige overdragelsen.

Tilgjengelighet og Kundeservice: Når du besøker meglerkontoret til OBOS på Oppsal, blir du møtt av vennlige ansikter som er klare til å assistere deg med enhver forespørsel. Teamet verdsetter åpenhet og god kommunikasjon, og de er alltid tilgjengelige for å diskutere dagens boligmarked eller hvordan de best kan bistå deg i kjøps- eller salgsprosessen.

Lokalkunnskap: Med sin omfattende lokalkunnskap er OBOS Eiendomsmeglere på Oppsal spesielt godt rustet til å gi råd som er skreddersydd for dette området. De kjenner hver krik og krok i Oppsal og bruker denne kunnskapen til å hjelpe sine kunder med å ta informerte beslutninger.

OBOS Eiendomsmeglere på Oppsal er mer enn bare en meglerkjede; de er en betrodd partner for alle som ønsker å navigere i boligmarkedet i Østensjø. Deres engasjement for kvalitet og kundetilfredshet har gjort dem til et foretrukket valg for mange boligselgere og -kjøpere i området. Enten du vurderer å kjøpe ditt første hjem eller selge din nåværende bolig, er OBOS Eiendomsmeglere på Oppsal klar til å hjelpe deg med å oppnå dine boligdrømmer med tillit og ekspertise.


Kontaktinfo
OBOS Oppsal
Adresse: Tvetenveien 150, 0671 Oslo
Telefon: 23 12 65 60