OK Minilager 5 / 5.0 OK Minilager Gå til

OK Minilager

Rimelige minilager for private og bedrifter.

  • Temperert minilager og lagercontainere, Ullern, Røa, Hauketo og Alna.

OK Minilager

OK Minilager, etablert av far og sønn i 2009, har vokst til å bli en nøkkelspiller i det norske markedet for minilager. Gjennom nesten et tiår med drift har selskapet utvidet teamet med dyktige medarbeidere og forsterket sin posisjon som Norges nest største utleier av minilager.

Kjernefokuset hos OK Minilager har alltid vært å skape gode kundeopplevelser, som kombinerer enkle, intuitive nettløsninger med personlig kundeservice. Dette fokuset har ledet til implementeringen av en 24/7 tilgjengelighet gjennom ulike kommunikasjonskanaler, inkludert telefon, e-post, chat og sosiale medier, sikrer at kunder alltid kan få hjelp når de trenger det.

Ekspertise i kundeservice

Medarbeiderne hos OK Minilager har lang erfaring innen kundeservice og er dedikerte til å tilby veiledning og råd om valg av riktig lagerløsning og -størrelse. Dette sikrer at kundenes lagringsbehov møtes på en måte som minimerer stress og forbedrer opplevelsen ved lagring av personlige eller bedriftsrelaterte eiendeler.

Strategisk vekst

I 2016 tok OK Minilager et strategisk steg videre ved å slå seg sammen med City Self-Storage, Norges største kjede innen minilager. Samme år ble Self Storage Group etablert som morselskap. Dette partnerskapet har siden da initiert flere oppkjøp og utviklet nye eiendommer, med en klar plan om å etablere flere nye avdelinger og fortsette å fokusere på å levere enestående kundeopplevelser.

Avdelinger

  • Haketo
  • Røa
  • Ullern
  • Alna

Kontaktinfo
Karenlyst alle 2
0278 Oslo
Tlf. 22 65 40 00


5,0
5,0 out of 5 stars (based on 107 reviews)
Strålende fornøyd, anbefales!95%
Veldig bra!5%
Godt levert!0%
Dessverre, ikke fornøyd!0%
Anbefales ikke!0%