logo-proaktiv 5 / 5.0 Proaktiv Oslo Gå til

Proaktiv Oslo

Lokalkejnte eiendomsmeglere i Oslo.

  • Meglere med høy kompetanse og lang erfaring.

Proaktiv Oslo

Proaktiv Eiendomsmegling står ut som en kvalitetsorientert meglerkjede, spesialisert på bymegling og med en solid tilstedeværelse i Norges mest befolkningstette områder. Deres målsetting er klar: å alltid levere den høyeste kvaliteten i både megling og markedsføringsmateriell, tilpasset alle typer bosteder og eiendommer.

Kjernen i Proaktivs strategi er en dyp overbevisning om at salgsresultatet enten kan skapes eller forspilles. Dette synet på eiendomsmegling likner spillet sjakk, hvor ingen detaljer overlates til tilfeldighetene. Dette gjennomtenkte og strategiske tilnærmingen har gitt dem en lang rekke tilbakevendende kunder og en voksende kundebase takket være deres konsekvent positive resultater.

Proaktiv Eiendomsmegling opererer flere avdelinger, inkludert Proaktiv Eiendomsmegler Oslo, som er en ledende aktør i hovedstadsområdet. Med fokus på kundetilfredshet og profesjonalitet, leverer de skreddersydde løsninger som dekker hele spekteret av eiendomstjenester, fra kjøp til salg, og veiledning gjennom hele prosessen.

En annen bemerkelsesverdig avdeling er Proaktiv Briskeby, hvor meglere med over 35 års samlet erfaring tilbyr tjenester innen bruktmarkedet, prosjekt- og næringsmegling. Proaktivs primære mål i alle eiendomstransaksjoner er å sikre best mulig pris for sine klienter, på en trygg og effektiv måte.

Proaktiv Eiendomsmegling er stolt av sine verdier som omfatter faglig dyktighet, menneskelig ydmykhet, innovasjon og en proaktiv tilnærming. Dette reflekterer deres engasjement for ikke bare å møte, men overgå kundenes forventninger i alle ledd av eiendomsmeglingsprosessen. Deres tilnærming sikrer at de ikke bare fungerer som meglere, men også som pålitelige rådgivere i viktige økonomiske beslutninger.


Kontaktinfo
Proaktiv Oslo
Løvenskioldsgt. 23, 0206 Oslo
Telefon: 22 44 24 00