First-Mover-Group-logo 5 / 5.0 Relokator Gå til

Relokator

Relokator har skiftet navn og heter nå First Mover Group (FMG)

  • Leietakerrådgivning, søkemegling, flytting, møbelmontasje og rådgivning.

Relokator

Relokator, en ledende aktør innen prosjektrådgivning og relokaliseringstjenester, har skiftet navn til First Mover Group etter at morselskapet også med navn First Mover Group nylig kjøpte Realia AS. Denne strategiske utvidelsen sikter mot å styrke og utvide selskapets tjenester innen søkemegling, flytting, møbelmontasje og rådgivning i Skandinavia.

Etter oppkjøpet vil FMG ha eierskap over både Relokator AS og Realia AS. Med kontorer og driftssteder i de største byene i Norge, samt ekspansjon til Danmark og Tyskland, posisjonerer gruppen seg som en tungvekter i bransjen. Den samlede omsetningen for gruppen anslås å nå rundt 380 millioner kroner for året 2019, noe som gjør dem til den største aktøren innen sitt fagfelt i Skandinavia.

First Mover Group, opprinnelig etablert som Relokator i 2006, har spesialisert seg på tjenester som prosjektrådgivning i relokaliseringsprosesser, kontorflytting og møbelmontasje. Med hovedkontor i Oslo og flere kontorer i byer som Stavanger, Bergen, Drammen og Trondheim, sikrer de en landsdekkende dekning og operativ tilstedeværelse.


Kontaktinfo First Mover Group
Adresse: Karenslyst Allé 53, 0279 Oslo
Telefon: 40 49 03 00

Åpningstider mandag til fredag mellom 08.00 og 16.00.