Sem-johnsen-eiendomsmegler-logo 5 / 5.0 Sem & Johnsen Gå til

Sem Johnsen

Eiendomsmegler Oslo Vest og Bærum

  • Sem & Johnsen Eiendomsmegling har etablert seg som en fremtredende aktør i eiendomsmarkedet, spesielt kjent for å håndtere salg av de mest attraktive eiendommene i Oslo og Bærum.

Sem & Johnsen

Sem & Johnsen Eiendomsmegling har etablert seg som en fremtredende aktør i eiendomsmarkedet, spesielt kjent for å håndtere salg av de mest attraktive eiendommene i Oslo og Bærum. Med en årlig omsetning på over 2500 boligeiendommer, har de bevist sin styrke og ekspertise i bransjen, spesielt innenfor de høyere prisklassene.

I 2016 markerte Sem & Johnsen seg som den mestomsettende eiendomsmegleren i prisklassen over 10 millioner kroner i Oslos vestlige bydeler. Dette vitner om en dyp forståelse av markedet og en unik evne til å tilfredsstille behovene til kunder i premiumsegmentet. Meglerne i Sem & Johnsen kjennetegnes av lang erfaring og høye krav til faglig kompetanse, med spesialisert kunnskap om de geografiske områdene de opererer i.

Konsernet har vokst betydelig siden oppstarten og inkluderer nå tre tradisjonelle eiendomsmeglerkontorer, et prosjektmeglingsselskap som spesialiserer seg på salg av nye boliger og boliger under oppføring, samt et næringsmeglingsselskap og et firma dedikert til kjøp og salg av virksomheter i SMB-markedet.

Lurer du på hva din bolig er verdt? Få en verdivurdering!

De fire tradisjonelle meglerkontorene ligger strategisk plassert i Frogner, Ullevål, Bekkestua og i Vika, noe som gir Sem & Johnsen en robust tilstedeværelse i viktige deler av Oslo og Bærum. Firmaets spesialisering på boliger i mellom- og høyprissegmentet i disse områdene sikrer en eksklusiv portefølje og tiltrekker seg både nasjonale og internasjonale kunder.

I tillegg til boligmegling, tilbyr Sem & Johnsen tjenester innen salg av fritidseiendommer på fjellet og ved sjøen, og deres næringsmeglingsselskap håndterer utviklings- og næringsprosjekter for profesjonelle aktører. Dette omfattende tilbudet gjør Sem & Johnsen til en allsidig partner innen eiendomsmegling, med en ekspertise som er vanskelig å matche.


Kontaktinfo
Sem & Johnsen
Ruseløkkveien 30, 0251 Oslo
Telefon: 22 83 01 00