logo sirva flyttebyrå 4.9 / 5.0 Sirva Flyttebyrå Gå til

Sirva Flyttebyrå

Sirva Flyttebyrå har vært en bauta i flyttebransjen siden 1937, da det startet som et lite, lokalt byrå i Oslo.

  • Flytter for private og bedrifter, nasjonalt og internasjonalt.

Sirva Flyttebyrå

Sirva Flyttebyrå har vært en bauta i flyttebransjen siden 1937, da det startet som et lite, lokalt byrå i Oslo. Gjennom årene har Sirva vokst og utviklet seg til å bli Norges største flyttebyrå, og en stolt representant i det verdensomspennende flyttenettverket Sirva. Dette nettverket gir dem muligheten til å tilby uovertrufne flyttetjenester både nasjonalt og internasjonalt, med en tilhørende standard av kvalitet og pålitelighet som er anerkjent over hele verden.

Hos Sirva er kunden alltid i fokus, og selskapets ultimate mål er å skape fornøyde kunder hver eneste dag. Uansett når behovet melder seg, står Sirva klar til å assistere med sitt brede spekter av tilpassede tjenester. De forstår at hver kunde har unike behov og krav, og tilbyr derfor skreddersydde løsninger som adresserer spesifikke ønsker og forutsetninger.

Sirva Flyttebyrå har spesialisert seg på håndtering av både ordinære og ekstraordinære gjenstander. Enten det dreier seg om å pakke og transportere dagligdagse møbler og interiør, eller omhyggelig håndtering av skjøre og verdifulle objekter som antikviteter, porselen, glasskroner og kunstverk, har Sirva erfaringen og ekspertisen som kreves for å sikre trygg og effektiv behandling av alle dine eiendeler.

Dermed står Sirva ikke bare som en leverandør av flyttetjenester, men som en partner i prosessen, som tilbyr veiledning og støtte gjennom hele flytteopplevelsen. Dette sikrer at flytteprosessen blir så hyggelig og problemfri som mulig, med et team av erfarne fagfolk som er dedikerte til å møte og overgå kundens forventninger ved hver eneste anledning.


Kontaktinfo
Sirva avd. Oslo
Ankerveien 209
1359 Eiksmarka
Telefon: 67 16 16 16


5,0
5,0 out of 5 stars (based on 107 reviews)
Strålende fornøyd, anbefales!95%
Veldig bra!5%
Godt levert!0%
Dessverre, ikke fornøyd!0%
Anbefales ikke!0%