Totalflytting-logo 5 / 5.0 Totalflytting Gå til

Totalflytting Oslo AS

Komplette flyttetjenester for deg som er på flyttefot.

  • Tilbyr flyttehjelp, mellomlagring & flyttetjenester for bedrifter i Oslo.

Totalflytting Oslo AS

Totalflytting Oslo AS er et flyttebyrå som holder til i det pulserende hjertet av Oslo, på Grünerløkka. Med årevis av erfaring i bransjen tilbyr Totalflytting Oslo AS en komplett pakke med flyttetjenester designet for både private kunder og bedrifter. Enten det er en liten leilighet eller et stort kontor, har Totalflytting løsninger som sikrer en sømløs og effektiv flytteprosess.

Våre tjenester omfatter alt fra den første pakkingen til den endelige installasjonen av møbler og utstyr på din nye adresse.

I tillegg til våre standard flyttetjenester, tilbyr vi også en avfallshåndteringstjeneste. Vi tar hånd om alt fra å kjøre bort avfall etter flytting til å rydde opp og sikre at ditt gamle hjem eller kontor er helt rent før overlevering. Dette er en del av vår forpliktelse til å tilby en helhetlig service som dekker alle aspekter ved flytteprosessen.

For kunder som trenger en midlertidig lagringsløsning, tilbyr vi også mellomlagring. Dette er ideelt for de som står i en overgangsfase – kanskje du venter på at drømmeboligen skal bli ledig, eller du trenger ekstra tid til å gjøre plass i ditt nye kontorlokale. Våre lagringsfasiliteter er sikre og tilgjengelige, noe som gir deg ro i sjelen mens du venter på å fullføre din flytteprosess.


Kontaktinfo
Totalflytting Oslo AS
Dælenenggata 40D
0567 Oslo


5,0
5,0 out of 5 stars (based on 107 reviews)
Strålende fornøyd, anbefales!95%
Veldig bra!5%
Godt levert!0%
Dessverre, ikke fornøyd!0%
Anbefales ikke!0%