Vinjes Transport logo 5 / 5.0 Vinjes Transport Gå til

Vinjes Transport

Norges eldste flyttebyrå.

  • Flyttehjelp for private og bedrifter, offentlig flyttetransport

Vinjes Transport

Vinjes Transport, grunnlagt i 1889, er Norges eldste flyttebyrå i kontinuerlig drift. Med over et århundre med dedikasjon og utvikling, har Vinjes opparbeidet seg et rykte for pålitelighet og kvalitet i flyttetjenester både for private og bedrifter. I dag står Vinjes som en av de fremste aktørene i bransjen, med et bredt tilbud som inkluderer flytting av kontorutstyr, maskiner, safer, samt tilbyr tjenester som pakking, utpakking, lagring, levering av pakkemateriell, og utleie av biltilhenger.

Vinjes har opp gjennom årene vokst fra et tradisjonelt flyttebyrå til et omfattende konsern med 160 dedikerte medarbeidere og en omsetning på 207,7 millioner kroner i 2022. Dette vitner om et selskap som ikke bare har stått tidens prøve, men som har evnet å vokse og tilpasse seg gjennom generasjonene.

Med den største bilparken i Norge er Vinjes godt rustet til å møte fremtidens utfordringer. Det er et selskap som ikke bare flytter dine eiendeler, men som tar ansvar for å sikre at alt kommer frem på en skånsom, effektiv og bærekraftig måte. Dette løftet om kvalitet og trygghet er kjernen i Vinjes’ virksomhet.

I dag, med den fjerde generasjonen Vinje ved roret, fortsetter selskapet å ekspandere. Vinjes er nå et konsern med fem heleide datterselskap som opererer i Midt-Norge. Utover flyttevirksomheten driver konsernet også med eiendomsforvaltning, en franchise av Polygon Midt-Norge, og et bilverksted, som viser selskapets diversifisering og tilpasning til en bredere markedsbase.

For kunder som velger Vinjes Transport, er det ikke bare et valg av flyttebyrå, men et valg av et historisk bevisst selskap som forplikter seg til høyeste standarder av service og kundetilfredshet.


Kontaktinfo
Vinjes Transport AS
Østre Rosten 98B, 7075 Tiller
Tlf. 72 90 09 00
Nettside: vinjes.no


5,0
5,0 out of 5 stars (based on 107 reviews)
Strålende fornøyd, anbefales!95%
Veldig bra!5%
Godt levert!0%
Dessverre, ikke fornøyd!0%
Anbefales ikke!0%