X Storage Minilager 5 / 5.0 X Storage Gå til

X-Storage

Her kan du leie minilager og kontorplass i Oslo.

  • Minilager for private, bedriftslager og utleie av kontorplasser. Avdelinger Ryen og Bryn.

X-Storage

X-Storage er en innovativ tilbyder av lagringsløsninger og kontorplass, med avdelinger strategisk plassert på Ryen, Bryn og Holmlia. Selskapet tilbyr ikke bare trygg og sikker mellomlagring, men også fleksible kontorplasser for leie, som gjør det til en ideell partner for både private og bedrifter med varierende behov.

Skreddersydde lagringsenheter som passer for alt fra små personlige eiendeler til større bedriftsartikler. Med moderne og sikre lagringsfasiliteter på Ryen, Bryn og Holmlia, sikrer X-Storage at dine verdier er beskyttet med den nyeste sikkerhetsteknologien, inkludert 24-timers overvåkning og avanserte tilgangssystemer.

I tillegg til sine førsteklasses lagringstjenester, skiller X-Storage seg ut ved å tilby leie av kontorplass. Dette er en attraktiv løsning for start-ups, freelancere og små til mellomstore bedrifter som søker etter et fleksibelt og kostnadseffektivt alternativ til tradisjonelle kontorlokaler. Kontorene er fullt utstyrte med nødvendig infrastruktur, inkludert høyhastighets internett og møteromsfasiliteter, og tilbyr en plug-and-play-løsning som bedrifter kan flytte rett inn i.


Kontaktinfo
X-Storage
Sandstuveien 70
0680 Oslo
Telefon: 22 75 12 00


5,0
5,0 out of 5 stars (based on 107 reviews)
Strålende fornøyd, anbefales!95%
Veldig bra!5%
Godt levert!0%
Dessverre, ikke fornøyd!0%
Anbefales ikke!0%