logo sirva flyttebyrå 5 / 5.0 Majortrans Gå til

Majortrans

Tidligere Team Relocations

  • Flyttetjenester for private og bedrifter, samt. utenlandsflytting.

Majortrans

Sirva Flyttebyrå, tidligere kjent som Majortrans er en ledende aktør i flyttebransjen. Med en historie som strekker seg tilbake til 1937, har Sirva Flyttebyrå bygget opp en ekspertise og et rykte som setter dem i stand til å håndtere enhver flytteutfordring med eksepsjonell service og pålitelighet.

Majortrans har en rik og fargerik historie, startet under navnet Majorstubudene av Birger Strand og Gerhard Haushcild i Oslo i 1937. Dette var starten på en reise gjennom flere tiår med vekst og utvikling. I 1945 ble navnet endret til Majorstua Transportbyrå AS, og i 1982 til Majortrans Norge AS. Disse navneendringene markerte viktige utviklingssteg og reflekterte selskapets økende fokus på en bredere nasjonal og internasjonal kundebase.

Gjennom fusjonen med Frogner Internasjonal AS i 1993 og navneendringen til Majortrans Frogner AS, flyttet selskapet til Østerås og ble en del av Nordens største flyttekonsern, Scanvan Group AB. Dette var et strategisk trekk som utvidet deres kapabiliteter betydelig. Kjøpet av Flytte Service AS i Stavanger i 2001 og fusjonen som fulgte, førte til dannelsen av Majortrans Flytteservice, som styrket deres posisjon som en ledende tilbyder av flyttetjenester.

Flyttetjenester for private og bedrifter.

For å gå til Sirva Flyttebyrå kan du klikke her.


Kontaktinfo
Sirva avd. Oslo
Ankerveien 209
1359 Eiksmarka
Telefon: 67 16 16 16


5,0
5,0 out of 5 stars (based on 107 reviews)
Strålende fornøyd, anbefales!95%
Veldig bra!5%
Godt levert!0%
Dessverre, ikke fornøyd!0%
Anbefales ikke!0%