Remax Eiendomsmegler Oslo 5 / 5.0 Remax Eiendomsmegler Gå til

Remax Eiendomsmegler Oslo

Remax har kontor på Nordstrand, Moss, Ski og Fredrikstad.

  • Kontoret på Nordstrand skiller seg ut med sitt brede utvalg av boliger, fra sjarmerende leiligheter til flotte villaer og pent opparbeidede eiendommer.

Remax Eiendomsmegler Oslo

RE/MAX Eiendomsmegling er en del av verdens største eiendomsmeglerkjede, med over 125 000 meglere fordelt på mer enn 110 land. I Norge opererer RE/MAX som et franchisekonsept hvor lokale foretaksledere eier og driver hvert kontor. De norske kontorene er strategisk plassert i flere byer inkludert Oslo, Moss, Ski, Sarpsborg, og Gjøvik, og tilbyr omfattende meglertjenester for kjøp og salg av alle typer boliger.

En av RE/MAX sine avdelinger finner man på Nordstrand i Oslo. Dette kontoret har spesialisert seg på boligmarkedet i Oslo Sør, og kjenner godt til lokalområdene som Bøler, Oppsal, Manglerud, Ryen, Brattlikollen, Karlsrud, Lambertseter, Mortensrud, og Holmlia. Med sin lokale ekspertise, tilbyr RE/MAX Nordstrand en rekke tjenester som gjør bolighandelen både enklere og mer tiltalende for kundene. Dette inkluderer boligstyling, kjøpsveiledning og hjelp til flytting.

Kontoret på Nordstrand skiller seg ut med sitt brede utvalg av boliger, fra sjarmerende leiligheter til flotte villaer og pent opparbeidede eiendommer. Uansett om du er ute etter å kjøpe eller selge, tilbyr RE/MAX profesjonalitet og en internasjonal merkevarebakgrunn, kombinert med verdifull lokal kunnskap og støtte.

Remax har kontorer følgende steder:

  • Moss
  • Ski
  • Sarpsborg
  • Fredrikstad
  • Nordstrand

For de som vurderer kjøp eller salg i området, eller som ønsker en uforpliktende verdivurdering, tilbyr RE/MAX Nordstrand personlig service og veiledning. De inviterer alle interesserte til en hyggelig boligprat på deres kontor i Nordbyveien 70, hvor de streber etter å møte kundenes behov med høyest mulig standard på sine tjenester.


For mer informasjon, gå til deres nettsider.