Flyttebyrå Manglerud

Å velge riktig flyttebyrå på Manglerud kan være avgjørende for en stressfri flytteopplevelse. Enten du flytter kort avstand innenfor samme område eller skal over lengre distanser, er det viktig å finne et flyttefirma som kombinerer god service med fornuftige flyttebyråpriser.

Når du leter etter et flyttebyrå på Manglerud, start med å sammenligne tilbud fra flere leverandører.

Flyttebyråoslo.org er din fremste ressurs for å utforske og sammenligne flyttetjenester i Oslo-området. Vår portal er laget for å hjelpe deg med å finne de beste lokale flyttebyråene. Med en brukervennlig plattform kan du enkelt sammenligne tjenester, priser og tilgjengelighet fra en rekke pålitelige flyttebyråer.

Tjenesten vår er helt uten forpliktelser. Dette betyr at du kan vurdere flere tilbud og ikke er forpliktet til å velge noen av dem med mindre du er helt overbevist. Dette gir deg friheten til å velge det tilbudet som best møter dine forventninger og budsjett, uten press. Enten du skal flytte lokalt innenfor Oslo eller trenger hjelp med en større flytting, gjør Flyttebyråoslo.org det enklere enn noensinne å finne pålitelig flyttehjelp som passer for deg.

Logo
Tjenester
Firmanavn
Evaluering
Gå til
1 Logo-majoren-flytt
 • Flyttehjelp, kontorflytting, flyttevask, mellomlagring, tømming av dødsbo
Majoren Flyttebyrå
2 flyttefoten-logo
 • Privatflytting, pianoflytting, rydder dødsbo, mellomlagring.
Flyttefoten AS
3 logo sirva flyttebyrå
 • Flytter for private og bedrifter, nasjonalt og internasjonalt.
Sirva Flyttebyrå
4 Vika Flyttebyrå logo
 • Prosjektledelse, kontorflytting, tilbakestilling, montering og avfallshåndtering.
Vika Flyttebyrå
5 Adams express
 • Internasjonal flytting, mellomlagring, flytting til utlandet
Adams Express
6 Løft-Flyttebyrå-logo
 • Flyttehjelp og mellomlagring.
Løft Flyttebyrå
7 Oslo-Spesialflytting-logo
 • Flytter piano, flygel, maskinflytting og våpenskap.
Oslo Spesialflytting
8 Totalflytting-logo
 • Tilbyr flyttehjelp, mellomlagring & flyttetjenester for bedrifter i Oslo.
Totalflytting

Hva koster flyttebyrå Manglerud

De fleste flyttebyrå i Manglerud tilbyr en timepris for sine tjenester, noe som bidrar til åpenhet og forutsigbarhet i kostnadene. For en standard flyttehjelp, som oftest inkluderer to flyttemedarbeidere og en flyttebil, kan du forvente en timepris på mellom 1500 og 1700 kroner. Dette er en effektiv og økonomisk løsning for mindre flytteoppdrag.

For større boliger eller flytting av spesielt tunge gjenstander, kan det være nødvendig med ytterligere flyttemedarbeidere. I disse tilfellene ligger prisen for en ekstra arbeider vanligvis rundt 500 kroner ekstra per time.

Eksempler på flyttekostnader i Manglerud

Flytting fra 2-roms leilighet (ca. 50 kvadratmeter): For en slik flytting kan du regne med å betale fra 7000 til 12000 kroner, avhengig av faktorer som avstand, tilgjengelighet til leiligheten og totalt volum på flyttelasset.

Flyttehjelp fra 3-roms leilighet (ca. 75 kvadratmeter): Prisene for å flytte en leilighet av denne størrelsen varierer normalt mellom 10000 til 16000 kroner, avhengig av kompleksiteten i flytteoppdraget og hvor mye tid det tar.

TjenesterPriser
2 mann/flyttebilTimepris fra 1500 til 1700 kroner
3 mann/flyttebilTimepris fra 1900 til 2300 kroner
PianoflyttingPianoflytting i Oslo fra 3500
Mellomlagring10 kvm fra 3500 /mnd

Fordeler med å bruke flyttebyrå

Å benytte seg av et flyttebyrå når du skal flytte på Manglerud kan være en utmerket beslutning for å sikre en effektiv og problemfri flytteprosess. Profesjonelle flyttebyråer har den nødvendige erfaringen og ekspertisen til å håndtere hele flytteprosessen fra start til slutt. De tar seg av pakking, lasting, transport, lossing og utpakking. Dette frigjør verdifull tid for deg, slik at du kan fokusere på andre viktige aspekter ved flyttingen.

Flyttebyråer på Manglerud kan tilby skreddersydde løsninger basert på dine spesifikke behov. Enten det er snakk om spesiell håndtering av skjøre gjenstander, flytting av store møbler, eller hjelp med å sette opp møbler i det nye hjemmet, kan byråene tilpasse sine tjenester for å møte dine krav.

Flyttebyråene samarbeider med eiendomsmeglere på Manglerud, med god lokalkunnskap om omkringliggende områder som Ryen, Høyenball og Bryn. Det sikrer deg en effektiv og profesjonell flytteprosess.

Flyttebyrå andre steder i Oslo:

Privatflytting på Manglerud

Å flytte privat er en begivenhet mange av oss vil oppleve flere ganger i livet. Selv om flytting kan åpne dørene til nye muligheter og begynnelser, kan selve prosessen være både stressende og overveldende. Heldigvis kan profesjonell flyttehjelp gjøre denne overgangen langt enklere og mer effektiv.

Flyttebyråene kan hjelpe deg med en rekke flyttetjenester for deg som skal flytte privat:

 • Hjelp til å pakke ned eiendeler
 • Demontere møbler, skru ned lamper og annet
 • Kjøre bort søppel og annen avfallshåndtering
 • Søppeltaxi tjenester er populære, benytt deg av dette for å bli kvitt avfall
 • Flyttevask på Manglerud
 • Flytte kontor og butikklokaler fra Manglerud Senter
 • Kontorvask
 • Rydder og tømmer dødsbo på Manglerud

For å gjøre flytteprosessen så smidig som mulig, bør du planlegge i god tid. Lag en detaljert liste over hva som skal gjøres før, under, og etter flyttedagen. Beslutninger som hvilke gjenstander du vil ta med deg, hva som skal doneres eller selges, og hvordan du vil organisere dine eiendeler i det nye hjemmet, bør tas i forkant.


Flytting av piano

Å flytte et piano kan være en stor og noen ganger vanskelig oppgave på grunn av instrumentets størrelse, vekt og verdi. Enten du trenger å transportere pianoet til et nytt hjem, flytte det til et annet rom, eller helt enkelt ønsker å kvitte deg med det, er det viktig å håndtere prosessen med stor forsiktighet. Våre anbefalte flyttebyråer har spesialisert seg på å håndtere både flytting og avhending av pianoer, flygler og andre tunge gjenstander.

 • 1 Oslo-Spesialflytting-logo Oslo Spesialflytting
  • Flytter piano, flygel, maskinflytting og våpenskap.
  Gå til Review
 • 2 flyttefoten-logo Flyttefoten AS
  • Privatflytting, pianoflytting, rydder dødsbo, mellomlagring.
  Gå til Review
 • 3 logo sirva flyttebyrå Sirva Flyttebyrå
  • Flytter for private og bedrifter, nasjonalt og internasjonalt.
  Gå til Review

Når du skal flytte et piano, er det lurt å bruke et flyttebyrå som har riktig utstyr og erfaring. Pianoflytting krever spesialutstyr som pianotraller, solide løftebånd og nødvendig erfaring for å sikre at instrumentet ikke tar skade under flyttingen. Våre flyttebyråer er erfarne med sikker håndtering av pianoer og kan sørge for at ditt verdifulle instrument blir flyttet forsvarlig til sitt nye sted.

Hvis du har et gammelt piano som ikke lenger er i brukbar stand, eller du rett og slett ønsker å frigjøre plass, kan vi også hjelpe med å fjerne og kaste pianoet på en ansvarlig måte.

Hva koster det å flytte

Flyttevask Manglerud

Flyttevask er en viktig og ofte obligatorisk del av flytteprosessen, spesielt når det gjelder å overlate boligen i feilfri stand til de nye beboerne eller for å sikre tilbakebetaling av depositum. På Manglerud kan lokale flyttebyråer tilby grundige flyttevasketjenester som sikrer at din tidligere bolig etterlates i topp stand.

En profesjonell flyttevask omfatter en dyptgående rengjøring av hele boligen. Dette inkluderer:

 • Grundig rengjøring av alle overflater, inkludert skap og skuffer både innvendig og utvendig. Hvitevarer som ovn og kjøleskap rengjøres også grundig, noe som ofte krever spesialbehandling for å fjerne inngrodd smuss og fett
 • Rengjøring av bad involverer vask av alle sanitærinstallasjoner, fliser, speil, og eventuelle skap. Det legges spesiell vekt på fuger og vanskelig tilgjengelige steder hvor mugg og kalk kan ha bygget seg opp
 • Vasking av vinduer utføres både innvendig og utvendig der det er mulig, inkludert rengjøring av vinduskarmer og eventuelle persienner
 • Alle gulvflater vaskes, mens vegger og tak får en nøye gjennomgang for å fjerne støv, spindelvev og eventuelle flekker

Priser på flyttebyrå Manglerud

Å benytte seg av et flyttebyrå i Oslo kan gjøre flytteprosessen både enklere og mer effektiv. Imidlertid varierer prisene for flyttehjelp basert på ulike faktorer som omfang av tjenester, tidspunkt for flytting, og avstand mellom boligene som involveres.

For en vanlig flyttejobb, som inkluderer tjenester fra to flyttearbeidere og en flyttebil, ligger timesprisen typisk mellom 1500 og 1700 kroner. Dette er en standard pris for mindre til middels store flytteoppdrag innenfor bygrensene.

Hvis flyttingen involverer reise utenfor Oslo, kan det påløpe ekstra kostnader for transport og tid. Disse prisene kan variere betydelig basert på avstand og reisetid.

Andre faktorer som påvirker flyttekostander

 • Å flytte i helger eller på helligdager kan ofte være dyrere enn å flytte på hverdager. Det er også vanlig at prisene er høyere i månedsskiftene, da etterspørselen etter flyttetjenester er større
 • Prisene kan også variere avhengig av tilgjengeligheten til boligene som involveres. For eksempel kan det koste mer hvis flyttearbeiderne må bære ting opp og ned flere etasjer uten heis

Boligmarkedet Manglerud

Manglerud, en del av bydelen Østensjø sørøst for Oslo sentrum, er kjent som en karakteristisk drabantby. Med sin organisering rundt tun og rekkehus, samt boligblokker, tilbyr Manglerud et variert boligmiljø som appellerer både til familier, unge par og eldre. Området er godt utviklet med viktige infrastrukturer som Manglerud skole og et utvalg av butikker. Det gode kollektivtilbudet gir rask og enkel tilgang til Oslo sentrum, noe som gjør Manglerud til et attraktivt sted for pendling.

Eiendomsmegler

På Manglerud har OBOS stått for mye av boligutbyggingen, noe som har bidratt til et godt organisert og planlagt boligmiljø. Dette har gjort området til et trygt og behagelig sted å bo, med en sterk følelse av lokalsamfunn. Boligprisene i området reflekterer Mangleruds attraktive beliggenhet og nærhet til Oslo sentrum, med en gjennomsnittlig kvadratmeterpris på 55 424 kroner.

Denne prisen plasserer Manglerud i et moderat prissegment sammenlignet med mange andre bydeler i Oslo, noe som gjør det tilgjengelig for et bredere spekter av kjøpere. Prisnivået tiltrekker både førstegangskjøpere og de som søker etter et mer prisgunstig alternativ uten å måtte gå på kompromiss med livskvalitet og nærhet til byens fasiliteter.