Flyttebil Oslo

Når man står overfor en flytting, kan det ofte føles som en stor og dyr oppgave. Imidlertid kan leie av flyttebil vise seg å være et rimelig og effektivt alternativ til å bruke tradisjonelle flyttetjenester, spesielt for de med et mindre flyttelass og et ønske om å håndtere prosessen selv.

I Oslo finner man et bredt spekter av varebilutleiere som tilbyr flyttebiler i ulike størrelser, noe som gjør det enkelt å finne en bil som passer til nøyaktig det man trenger. For de med mindre flyttelass, tilbyr mange utleiere små varebiler med et volum på omtrent 4 kubikkmeter. Disse bilene er ideelle for å transportere et begrenset antall gjenstander, som for eksempel når man flytter fra et lite studio eller skal frakte enkelte møbler.

Flyttebil Oslo

Leie flyttebil til flytting

For de som trenger mer plass, finnes det større alternativer som skapvogner med et volum på mellom 16 og 20 kubikkmeter. Disse er perfekte for større leiligheter eller mindre hus, hvor man har behov for å flytte flere møbler og esker samtidig.

For virkelig store flytteprosjekter, som for eksempel ved flytting av et helt hus eller større kontorlokaler, kan man leie enda større lastebiler. Disse lastebilene kommer i størrelser på 34 eller til og med 50 kubikkmeter. Det er viktig å merke seg at for å kunne kjøre disse større kjøretøyene kreves det førerkort i klasse C1, noe som er en høyere kvalifikasjon enn det vanlige førerkortet for personbil.

Flyttebil hvis du vil gjøre det selv

For de som ønsker å ta et mer DIY-tilnærming til flytting, er leie av flyttebil en praktisk løsning. Ved å leie en bil kan du enkelt tilpasse flyttingen til din egen tidsplan og behov, og samtidig spare kostnader ved å utføre den fysiske flyttingen selv. Mange velger også å involvere venner og bekjente for å gjøre flytteprosessen raskere og mer sosial.

Når det gjelder å finne den riktige flyttebilen, er det mange alternativer å velge mellom. Varebilutleier i Oslo tilbyr ofte en rekke varebiler og større lastebiler som passer for ulike behov. Disse alternativene er ideelle for de som kun trenger selve kjøretøyet og har alt annet de trenger for flyttingen. Hvis du derimot trenger ytterligere tjenester som sjåfør, bærehjelp eller spesielt utstyr, kan det være lurt å henvende seg til våre anbefalte flyttebyråer.

Trenger du flyttebil og bærehjelp?

Logo
Tjenester
Firmanavn
Evaluering
Gå til
1 flyttefoten-logo
 • Privatflytting, pianoflytting, rydder dødsbo, mellomlagring.
Flyttefoten AS
2 Logo-majoren-flytt
 • Flyttehjelp, kontorflytting, flyttevask, mellomlagring, tømming av dødsbo
Majoren Flyttebyrå
3 logo sirva flyttebyrå
 • Flytter for private og bedrifter, nasjonalt og internasjonalt.
Sirva Flyttebyrå
4 Smestad-flyttebyrå-logo
 • Flytting i Oslo og Østlandsområdet. Kontorflytting/Privatflytting, flyttevask og avfallshåndtering.
Smestad Group
5 Adams express
 • Internasjonal flytting, mellomlagring, flytting til utlandet
Adams Express
6 Relok-flyttefirma-oslo-logo
 • Flyttehjelp, kontorflytting, flyttevask, tømming av dødsbo og mellomlagring.
Relok Flyttebyrå
7 Oslo-Spesialflytting-logo
 • Flytter piano, flygel, maskinflytting og våpenskap.
Oslo Spesialflytting
8 123Flytting-og-transport-logo
 • Flyttehjelp, mellomlagring, montering og flyttevask.
123 Flytting og Transport
9 Logo-flytteassistenten
 • Pakkehjelp, flytting og flyttevask.

Hvor stor er en flyttebil

Størrelsen på flyttebiler kan variere, men de vanligste typene sett i byer som Oslo er lastebiler som kan kjøres med førerkort klasse B. Disse bilene er typisk omtrent 7 meter lange, 2.2 meter brede, og har en høyde på 3.1 meter. En standard flyttebil har vanligvis plass til sjåfør pluss to passasjerer, noe som kan være nyttig hvis du har venner som hjelper til med flyttingen.

Leie flyttebil i Oslo

Hva koster det å leie en flyttebil Oslo

Ser du etter et rimelig alternativ å flytte på er leie av flyttebil en god start. Spesielt hvis har bærehjelp og er villig til å legge inn litt arbeid i selve flyttingen. Når det gjelder prisen for hva det koster å leie en flyttebil i Oslo er det flere ulike variabler som påvirker kostnadene.

 • Størrelsen på flyttebilen, større biler koster mer, så vurder hvor mye plass du virkelig trenger. Skal du flytte langt, kan det være mer effektivt med en større bil for å unngå flere turer
 • Leieperioden, hvor lenge du ønsker å leie bilen. Vanligvis koster det mer å leie bil i helger. Selv om det kan være fristende å leie for en kort periode for å spare penger, gir et døgns leie ofte mer fleksibilitet og mindre stress
 • Hvor langt du skal gjøre, merk at de fleste utleiere har normalt 100 kilometer inkludert per dag. Du kan selvsagt kjøre lenger men da koster det mer

I Oslo er det sjelden at flyttebyråer tilbyr utleie av bare flyttebilen uten sjåfør. Dette skyldes ofte at byråene foretrekker å kontrollere bruken av sine kjøretøy for å minimere risiko og maksimere effektiviteten i kjøretøyets bruk. Varebilutleiere, derimot, har ofte et bredere utvalg av kjøretøy tilgjengelig for leie uten sjåfør, noe som gir deg mer fleksibilitet.

Prisen for å leie en standard flyttebil for en hel dag ligger vanligvis rundt 2500 kroner. Hvis du trenger en større bil, for eksempel for å håndtere et større flyttelass eller en langdistanseflytting, kan prisene variere fra 2500 til 5000 kroner per dag. Disse prisene kan variere avhengig av bilens størrelse, leieperiode, og den spesifikke utleierens prispolitikk.