Flyttebyrå Tjuvholmen

Flyttebyrå Tjuvholmen, for deg som er på flyttefot i Oslo sentrum. Når det er på tide å flytte, enten det er til et nytt hjem, kontor eller et annet sted på Tjuvholmen, kan det være en utfordrende oppgave å organisere alt selv. Heldigvis finnes det profesjonelle flyttebyråer som kan gjøre hele prosessen smidig og stressfri. Under finner du lokale flyttebyrå i Oslo som hjelper deg med flytting på Tjuvholmen og Aker Brygge. Finn og sammenlign de beste flyttebyråene.

Logo
Tjenester
Firmanavn
Evaluering
Gå til
1 Logo-majoren-flytt
 • Flyttehjelp, kontorflytting, flyttevask, mellomlagring, tømming av dødsbo
Majoren Flyttebyrå
2 flyttefoten-logo
 • Privatflytting, pianoflytting, rydder dødsbo, mellomlagring.
Flyttefoten AS
3 logo sirva flyttebyrå
 • Flytter for private og bedrifter, nasjonalt og internasjonalt.
Sirva Flyttebyrå
4 Vika Flyttebyrå logo
 • Prosjektledelse, kontorflytting, tilbakestilling, montering og avfallshåndtering.
Vika Flyttebyrå
5 Adams express
 • Internasjonal flytting, mellomlagring, flytting til utlandet
Adams Express
6 Oslo-Spesialflytting-logo
 • Flytter piano, flygel, maskinflytting og våpenskap.
Oslo Spesialflytting
7 Totalflytting-logo
 • Tilbyr flyttehjelp, mellomlagring & flyttetjenester for bedrifter i Oslo.
Totalflytting

Flytte til Tjuvholmen

Tjuvholmen, et nyutviklet strøk som ligger vakkert plassert i indre havnebasseng i Oslo, har blomstret til å bli et ikonisk område som forener moderne arkitektur, kunst, rekreasjon og boligliv på en unik måte. På Tjuvholmen finner Astrup Fearnley Museet som en av de fremtredende attraksjonene. Museet, designet av den anerkjente arkitekten Renzo Piano, huser en imponerende samling av samtidskunstverk fra både nasjonale og internasjonale kunstnere. I tillegg til museet florerer området med kunstgallerier og kreative utstillingslokaler, som tiltrekker seg kunstinteresserte fra hele verden.

Arkitekturen på Tjuvholmen er en sammensmelting av moderne design og tradisjonell skandinavisk estetikk. Med et variert utvalg av boligblokker, kontorbygninger og offentlige rom, har området blitt et arkitektonisk mesterverk som tiltrekker seg beundring fra både lokalbefolkningen og besøkende. Flere fremtredende arkitekter har bidratt til å forme Tjuvholmens unike skyline.

En perle på Tjuvholmen er Dyna Brygge, en gate og plass som ble ferdigstilt i 2014. Denne eksklusive adressen, blant de fem dyreste i Oslo, har en praktfull beliggenhet ved fjorden og er omgitt av boligbygg og grøntanlegg. Dyna Brygge er et symbol på Tjuvholmens prestisje og tiltrekker seg både lokale og internasjonale investorer og beboere. Her finner du også flere lokale eiendomsmeglere på Tjuvholmen.

Flyttebyrå Tjuvholmen

Flyttehjelp på Tjuvholmen

Med et bredt spekter av tjenester tilgjengelig, er det enkelt å finne den rette flyttebyrået som passer dine behov og budsjett.

 1. Hjelp til nedpakking
 2. Flytteservice
 3. Flytte kontor på Tjuvholmen
 4. Flytting av møbler
 5. Avfallshåndtering og søppeltaxi
 6. Flyttevask
 7. Minilager
 • Nedpakking er ofte en tidkrevende og utfordrende del av flytteprosessen. Heldigvis tilbyr flyttebyråer på Tjuvholmen hjelp til nedpakking av eiendeler. De kan pakke ned raskt og effektiv, alt fra klær og kjøkkenutstyr til skjøre gjenstander, og sørge for at alt er forsvarlig sikret og klart for transport
 • Enten det er en lokal flytting på Tjuvholmen eller flytting til et annet sted, kan flyttebyråene tilby komplett flytteservice. Dette inkluderer lasting, transport og lossing av alle dine eiendeler, og gir deg trygghet i hele prosessen. Fra små leiligheter til store villaer
 • Store og tunge møbler kan være en utfordring å flytte på egenhånd. Bestill flyttehjelp og få bistand til å flytte sofa, spisebord eller en pianoflytting
 • Etter en flytting kan det være behov for å kvitte seg med gamle møbler, elektronikk eller annet avfall. Flyttebyråene tilbyr avfallshåndteringstjenester og søppeltaxi som gjør det enkelt å bli kvitt uønskede gjenstander på en miljøvennlig måte
 • Før du overleverer nøklene til ditt gamle hjem eller kontor, kan det være nødvendig med grundig flyttevask for å sikre at det er rent og klart for neste beboer eller leietaker. Flyttebyråene tilbyr profesjonelle rengjøringstjenester som dekker alt fra støvsuging og mopping til vindusvask
 • Hvis du trenger midlertidig lagringsplass for dine eiendeler under flyttingen, kan man leie et minilager på Oslo Vest

Ser du etter din neste eiendomsmegler på Oslo Vest! Med et variert utvalg av erfarne meglere tilgjengelig, er det lurt å sammenligne for å finne den rette for deg. Motta tilbud og finn en eiendomsmegler som passer dine behov og budsjett på Oslo Vest

Kontorflytting

Å flytte kontoret kan være en tidkrevende prosess, spesielt når det gjelder bedrifter, butikker og eiendomsselskaper. Før du starter en kontorflytting på Tjuvholmen, er det viktig å være klar over lokale begrensninger og regler som kan påvirke prosessen. Dette kan inkludere begrensninger på parkering, tidsbegrensninger for lasting og lossing, og eventuelle tillatelser som kreves for å utføre flyttearbeidet. Ved å være godt informert om disse retningslinjene på forhånd, kan du unngå forsinkelser og komplikasjoner under flyttingen.

Våre anbefalte samarbeidspartnere er godt kjent i området og flytter kontor for alle typer bedrifter på Tjuvholmen.

Flyttevask Tjuvholmen

Under flytteprosessen, er det mye å tenke på, og det kan være en stressende og nervepirrende tid. Ikke bare ønsker du å forlate ditt gamle hjem på en god måte, men du vil også sikre at den nye eieren og eiendomsmegleren er fornøyd.

En flyttevask er langt mer omfattende enn en vanlig ukentlig rengjøring. Ofte har man hverken tid eller ork til å utføre dette på egenhånd. Å overlate flyttevasken til et lokalt vaskefirma på Tjuvholmen sikrer deg en grundig og profesjonell håndtering av oppgaven. Med erfaring og ekspertise innen flyttevask, vet disse firmaene nøyaktig hva som kreves for å forlate boligen i perfekt stand og sikre at du oppfyller eventuelle kontraktsforpliktelser.

Hva koster flyttebyrå på Tjuvholmen

Prisingen avhenger vanligvis av flere faktorer, inkludert antall personer og hvilken flyttebil som trengs, samt hvor lang tid flyttingen tar. Her er en oversikt over de gjennomsnittlige prisene du kan forvente å møte:

TjenesterPriser
2 mann/flyttebilTimepris fra 1500 til 1700 kroner
3 mann/flyttebilTimepris fra 1900 til 2300 kroner
PianoflyttingPianoflytting i Oslo fra 3500
Mellomlagring10 kvm fra 3500 /mnd

Det er viktig å merke seg at disse prisene er omtrentlige og kan variere avhengig av faktorer som sesong, dag i uken og tilgjengelighet. I tillegg til timeprisen kan flyttebyråene også ta betalt for oppstart/kjøring og operere med en minstepris på tre til fire timer. Dette betyr at selv om flyttingen tar kortere tid enn minimumstiden, vil du fortsatt bli belastet den fastsatte minsteprisen.