Flyttebyrå Lørenskog

Å finne det riktige flyttebyrået i Lørenskog kan gjøre hele forskjellen når du skal flytte, enten det er innenfor samme område eller til en helt annen del av landet. For å sikre at du får den beste kombinasjonen av pris og kvalitet, er det viktig å sammenligne tilbud fra forskjellige flyttebyråer.

Logo
Tjenester
Firmanavn
Evaluering
Gå til
1 flyttefoten-logo
 • Privatflytting, pianoflytting, rydder dødsbo, mellomlagring.
Flyttefoten AS
2 Logo-majoren-flytt
 • Flyttehjelp, kontorflytting, flyttevask, mellomlagring, tømming av dødsbo
Majoren Flyttebyrå
3 logo sirva flyttebyrå
 • Flytter for private og bedrifter, nasjonalt og internasjonalt.
Sirva Flyttebyrå
4 Adams express
 • Internasjonal flytting, mellomlagring, flytting til utlandet
Adams Express
5 Vika Flyttebyrå logo
 • Prosjektledelse, kontorflytting, tilbakestilling, montering og avfallshåndtering.
Vika Flyttebyrå
6 Totalflytting-logo
 • Tilbyr flyttehjelp, mellomlagring & flyttetjenester for bedrifter i Oslo.
Totalflytting
7 Smestad-flyttebyrå-logo
 • Flytting i Oslo og Østlandsområdet. Kontorflytting/Privatflytting, flyttevask og avfallshåndtering.
Smestad Group
8 Relok-flyttefirma-oslo-logo
 • Flyttehjelp, kontorflytting, flyttevask, tømming av dødsbo og mellomlagring.
Relok Flyttebyrå
9 Vinjes Transport logo
 • Flyttehjelp for private og bedrifter, offentlig flyttetransport
Vinjes Transport

Pris på flyttebyrå Lørenskog

De fleste flyttebyråer på Lørenskog opererer med en timepris, noe som gir fleksibilitet og gjennomsiktighet i kostnadene. For standard flyttehjelp, som inkluderer to flyttemedarbeidere og en flyttebil, ligger timeprisen vanligvis mellom 1500 til 1700 kroner. Dette er en effektiv løsning for de fleste mindre flyttinger.

For større flytteoppdrag, hvor det er behov for flere flyttemedarbeidere, koster det vanligvis rundt 500 kroner ekstra per time for en ekstra mann. Dette kan være nødvendig for større boliger eller for flytting av spesielt tunge gjenstander.

Eksempler på kostnader for flytting

 • Flytting fra 2-roms leilighet (ca. 50 kvadratmeter): Kostnadene for en slik flytting starter vanligvis fra 7000 til 12000 kroner, avhengig av flere faktorer som avstand, tilgang på leiligheten og hvor mye som skal flyttes
 • Flyttehjelp fra 3-roms leilighet (ca. 75 kvadratmeter): For en leilighet av denne størrelsen kan du forvente at prisen vil ligge mellom 10000 til 16000 kroner. Prisen varierer basert på kompleksiteten og tidsbruken for oppdraget

Flyttebyrå Oslo

Hva kan flyttebyrå på Lørenskog hjelpe deg med

Ved å benytte seg av profesjonelle flyttetjenester kan du sikre at alt går smidig og effektivt. Her er en oversikt over ulike flyttetjenester tilgjengelige fra flyttebyrå Lørenskog, som kan hjelpe deg med alt fra selve flyttingen til rengjøring og spesialiserte oppgaver.

Flyttehjelp Lørenskog
Flyttehjelp i Lørenskog tilbys av flere erfarne og pålitelige flyttebyråer. Fordi flytting ikke er noe man gjør ofte, kan det være betryggende å overlate jobben til noen som håndterer dette daglig. Profesjonelle flyttefolk kan effektivisere hele prosessen, fra pakking og lasting til transport og utpakking, og sørge for at dine eiendeler blir håndtert med omsorg og ekspertise.

Flyttevask Lørenskog
Etter en flytting kommer ofte kravet om en grundig rengjøring av den gamle boligen. Flyttevask i Lørenskog sikrer at din tidligere bolig etterlates i tipp-topp stand for de nye beboerne, eller for å sikre at du får tilbake ditt depositum uten anmerkninger. Profesjonelle rengjøringsbyråer tilbyr detaljerte og omfattende vasketjenester som dekker alt fra gulv til tak, inkludert vanskelig tilgjengelige steder.

Kontorflytting Lørenskog
Kontorflytting i Lørenskog krever en annen tilnærming enn vanlig boligflytting. Denne tjenesten fokuserer på minimal forstyrrelse av den daglige driften. Profesjonelle flyttebyråer tilbyr skreddersydde løsninger for å flytte kontorutstyr, dokumenter, og møbler, og sikrer at alt kommer på plass i de nye lokalene raskt og effektivt.

Minilager Lørenskog
Hvis du trenger et sted å lagre dine eiendeler midlertidig, tilbyr minilager i Lørenskog fleksible og sikre lagringsløsninger. Enten det er for kortvarig lagring under en flytteprosess, eller for lengre perioder, kan disse lagerenhetene tilby en praktisk og kostnadseffektiv løsning.

Rydde dødsbo Lørenskog
Å håndtere et dødsbo kan være følelsesmessig utfordrende og komplisert. Ryddetjenester for dødsbo i Lørenskog tilbyr hjelp til å sortere, rydde og avhende eiendeler på en respektfull måte. Dette inkluderer også vurdering av hva som skal beholdes, doneres eller kastes.

Pianoflytting Lørenskog
Pianoflytting krever spesialkompetanse på grunn av instrumentets størrelse, vekt og følsomhet. I Lørenskog finnes det spesialiserte tjenester som kan håndtere transport og flytting av pianoer og andre store musikkinstrumenter sikkert og forsvarlig, noe som garanterer at ditt verdifulle instrument blir godt ivaretatt gjennom hele prosessen.

Søppeltaxi Lørenskog
For effektiv fjerning av ikke-ønskede gjenstander, tilbyr søppeltaxi i Lørenskog en praktisk tjeneste. Dette kan inkludere alt fra gamle møbler og elektronisk avfall til annet skrot som har samlet seg opp over tid. Søppeltaxier sørger for at gjenstandene blir håndtert på en miljøvennlig måte.

Se flyttebyrå andre steder: Flyttebyrå BærumFlyttebyrå Drammen

Slik beregner du størrelsen på flyttelasset

For å forstå hvor stor flyttebil du trenger er det viktig å vite hvordan du kan beregne størrelsen på flyttelasset.

 • Først må du vite det totale antallet kvadratmeter (m²) av din nåværende bolig. Dette inkluderer alle rom som stue, soverom, kjøkken, bad, samt eventuelle tillegg som boder og kjellerrom
 • En vanlig tommelfingerregel er å dele antall kvadratmeter med tre for å anslå hvor mange kubikkmeter (m³) flyttelasset vil utgjøre. For eksempel, hvis boarealet ditt er 90 m², vil en grov estimasjon av flyttelasset være omtrent 30 m³
 • Vurder alle ekstra lagringsområder som garasjer, kjellere, og loft. Disse områdene kan ofte inneholde større mengder eiendeler som ikke vanligvis befinner seg i de primære boarealene. Hvis du antar at disse områdene til sammen legger til 50% av boarealets volum, bør dette inkluderes i den totale beregningen. I vårt eksempel ville dette bety en ekstra 15 m³
 • Inkluder spesielle eller store objekter som krever ekstra plass eller spesiell håndtering, som pianoer, store sofaer eller tunge maskiner. Kunstverk, speil, og andre skjøre gjenstander kan også trenge spesielle pakkeløsninger som tar opp mer plass enn vanlige gjenstander

Eksempler på estimert volum:

 • 1 m² boflate: Cirka 0,35 m³.
 • 2-roms leilighet (40 – 70 m²): Vanligvis mellom 20 til 25 kubikkmeter
 • 3-roms leilighet (65 – 90 m²): Vanligvis mellom 25 til 30 kubikkmeter
 • Større boliger som eneboliger: Vil ha et betydelig større flyttelass, ettersom de ofte inneholder flere møbler og mer husholdningsutstyr

Sjekkliste for flyttebyrå Lørenskog

En god forberedelse er nøkkelen til en vellykket flytting. Her har vi satt sammen en omfattende sjekkliste som vil hjelpe deg å organisere flytteprosessen, beskytte dine eiendeler, og spare både tid og penger.

 1. Start tidlig, begynn planleggingsprosessen minst 2 måneder før flyttedagen
 2. Sett opp en realistisk tidsplan for oppgaver som må gjennomføres før, under og etter flyttedagen
 3. Gå gjennom klær, bøker, og andre gjenstander. Bestem hva som skal beholdes, doneres, selges, eller kastes
 4. Hvis du trenger hjelp til å rydde og kaste, bestill dette i god tid. Sørg for at dette er fullført før flyttevask bestilles
 5. Skaff flyttemateriell; flytteesker, bobleplast, garderobeesker til klær
 6. Meld fra om adresseendring til posten, abonnementer, og offentlige myndigheter. Les mer om flyttemelding
 7. Sjekk at dine eiendeler er forsikret under flyttingen, bestill eventuelt flytteforsikring
 8. Samle alle nøkler du trenger å overlevere og sørg for at du har nøklene til ditt nye hjem
 9. Rydd og sorter gjenstander som ikke skal være med videre
 10. Sørg for god kommunikasjon med flyttebyrået og alle involverte parter

Flytteprosessen er ofte mer omfattende og tidkrevende enn hva mange forventer. Derfor er det klokt å starte tidlig, spesielt med pakking av gjenstander du sjelden bruker. Dette reduserer stress nærmere flyttedagen og gir deg bedre oversikt over hva mer som trenger å gjøres.

Selge bolig Lørenskog

Lørenskog er en attraktiv beliggenhet for mange som søker nærhet til Oslo, men ønsker seg bosted i et litt roligere og mer prisgunstig område. Boligmarkedet her speiler kommunens nærhet til hovedstaden, og viser en diversifisert struktur med en blanding av etablerte boligområder, moderne leilighetskomplekser i sentrumsnære områder, og noen industrielle utviklinger.

Kommunen har en befolkning på litt over 40.000 innbyggere og en befolkningstetthet på 616 personer per kvadratkilometer, noe som gir et livlig lokalsamfunn med urbane kvaliteter, samtidig som det opprettholder en småbyfølelse. Denne balansen gjør Lørenskog særlig attraktiv for familier og unge profesjonelle som søker et hjem nær byen uten å være midt i bykjernen.

Som mange områder i nærheten av store byer, har Lørenskog opplevd en stabil prisvekst, drevet av sin attraktivitet og kontinuerlige utvikling. Boligprisene her er generelt mer tilgjengelige sammenlignet med Oslo, noe som tilbyr gode investeringsmuligheter og et potensielt høyere avkastning for de som kjøper for å leie ut.