Flyttebyrå Bærum

Å flytte kan være en av livets mest spennende tider, men det kan også være blant de mest stressende. Heldigvis trenger du ikke å håndtere denne utfordringen alene. Enten du flytter tvers over Bærum, til Asker, Oslo eller selv på tvers av landet, er et profesjonelt flyttebyrå din beste allierte for å sikre en smidig og effektiv flytteprosess.

Hvorfor bruke et flyttebyrå i Bærum

Å engasjere et flyttebyrå i Bærum gir deg mange fordeler:

 • Effektiv og profesjonell flytteprosess
 • Trygghet
 • Tilpassede tjenester
 • Du slipper alle tunge løft

Flyttebyråoslo.org er din alt-i-ett ressurs for alt som omhandler flytting i Bærum. Uansett om du planlegger en liten leilighetsflytting eller en stor kontorflytting i Bærum, er vår flytteportal laget for å tilby deg omfattende støtte gjennom hele flytteprosessen. Fra å finne de mest konkurransedyktige prisene på flyttehjelp til å gi detaljerte guider som forenkler hvert trinn, sikrer vi at du har alt du trenger for en smidig overgang.

Bærum Flyttebyrå

Slik fungerer det

Å planlegge en flytting kan virke overveldende, spesielt når du skal håndtere alle detaljene som involverer å flytte til, fra, eller innad i Bærum Kommune. For å sikre en smidig og kostnadseffektiv flytteprosess, er det viktig å innhente og sammenligne flere flyttetilbud.

 • Start prosessen med å kontakte flyttebyrå
 • På våre nettsider finner du anbefalte flyttebyrå i Bærum, samt. kontaktinformasjon
 • Gi relevant informasjon til de ulike flyttebyråene
 1. Flyttedato: når planlegger du å flytte
 2. Adresser: hvor du flytter fra og til
 3. Etasjer: hvilken etasje du skal flytte fra og til
 4. Er det tilgjengelig heis som kan benyttes til møbler og flyttegods
 5. Kan flyttebilen parkere utenfor adressene eller er det lang gåavstand
 6. Hvilke flyttetjenester ønsker du hjelp med

Etter at du har mottatt tilbud fra forskjellige flyttebyråer, ta deg tid til å sammenligne dem. Se ikke bare på prisen, men vurder også:

 • Tjenestekvalitet
 • Tilbudet tjenester
 • Tilgjengelighet
 • Betalingsmåte (styr unna bedrifter som ønsker kontanter eller oppgjør til privat Vipps-konto)

Hvordan kan flyttebyrå hjelpe deg

Enten du skal flytte innad i Bærum eller du skal flytte mellom byer, tilbyr lokale flyttebyråer en rekke tjenester for å møte dine behov. Her er en detaljert oversikt over de tjenestene du kan forvente:

Pakkehjelp
Pakking er ofte den mest tidkrevende delen av enhver flytteprosess. Flyttebyråer i Bærum tilbyr profesjonell pakkehjelp for å sikre at dine eiendeler blir trygt og effektivt pakket ned. De har spesialkompetanse i å håndtere alt fra skjøre gjenstander som glass og porselen, til store og tunge møbler. Dette sikrer at alt du eier blir beskyttet gjennom hele flytteprosessen.
Flyttemateriell
For å støtte sin pakkeservice, tilbyr flyttebyråer også salg av pakkemateriell. Dette inkluderer alt du trenger for en sikker flytting, som flytteesker, bobleplast, garderobeesker, pakketape, og beskyttende materialer spesielt for møbler og elektronikk. Ofte er prisene på disse materialene mer fordelaktige når de kjøpes gjennom flyttebyrået, sammenlignet med detaljhandel.
Privatflytting
Uansett om du er en student som flytter for første gang, en pensjonist som nedskalerer, eller en familie som trenger å flytte et helt hjem, tilbyr flyttebyråene skreddersydde løsninger for privatflytting i Bærum. De tar seg av alt fra den innledende planleggingen til den faktiske flyttingen, noe som gjør prosessen enkel og oversiktlig for deg.
Rydding av dødsbo
Å håndtere et dødsbo innebærer både følelsesmessige og praktiske utfordringer. Flyttebyråer i Bærum tilbyr tjenester for rydding og tømming av dødsbo, som hjelper deg gjennom de juridiske og praktiske aspektene ved opprydning etter et dødsfall. Dette kan være en uvurderlig støtte i en allerede vanskelig tid.
Flytteservice Bærum
For de som søker en helhetlig løsning, tilbyr flyttebyråer i Bærum fullservice flytting som dekker alle aspekter av flytteprosessen. Denne tjenesten inkluderer alt fra pakking, lasting, transport, til utpakking og innredning av den nye boligen. Dette er ideelt for de som ønsker å overlate hele flytteprosessen til profesjonelle, slik at de kan fokusere på andre viktige aspekter ved flyttingen.
Flyttevask Bærum
Når du flytter fra en bolig eller kontorlokale, er det viktig å overlevere lokalene i ren og ordentlig stand. Lokale flyttebyråer i Asker og Bærum tilbyr grundige flyttevask-tjenester for å sikre at din gamle bolig eller kontor er grundig rengjort og klar for de nye beboerne eller leietakerne. Dette er ikke bare en høflighet, men ofte en del av leiekontrakten eller salgsavtalen.
Minilager i Bærum
Under en flytteprosess kan det noen ganger være behov for midlertidig lagring av eiendeler. Dette kan være på grunn av forsinkelser i flytteprosessen eller mangel på plass i det nye hjemmet. I Bærum tilbyr flere flyttebyråer løsninger for mellomlagring. Lagerguiden kan hjelpe deg å sammenligne ulike minilageralternativer i Oslo, slik at du kan finne en lagringsløsning som passer dine behov og budsjett.
Søppeltaxi
I forbindelse med flytting oppdager mange at de har mange unødvendige ting som ikke skal være med til det nye hjemmet. Flyttebyråer tilbyr søppeltaxi-tjenester som en del av flyttepakken. Denne tjenesten involverer fjerning og forsvarlig disposisjon av uønskede møbler, elektronikk og annet avfall, noe som bidrar til en mer organisert og ryddig flytteprosess.

Sammenlign flyttetjenester i Stor-Oslo og Bærum, inkludert Majorstuen, Lillestrøm, Lørenskog, Ski og Langhus.


Hva koster flyttebyrå i Bærum

Prisen for å benytte seg av et flyttebyrå i Bærum kan variere, men generelt ligger timesprisen for standard flytteoppdrag mellom 1500 og 1700 kroner. Dette omfatter vanligvis tjenester fra to flyttearbeidere og inkluderer en flyttebil. Det er viktig å merke seg at flere faktorer kan påvirke kostnadene for flyttehjelp, blant annet:

 • Byråer med høyere anseelse eller mer erfaring kan ofte kreve høyere priser på grunn av deres pålitelighet og effektivitet
 • Prisene kan variere basert på hvor etterspurte tjenestene er, spesielt i travle perioder som helger og slutten av måneden
 • Flytting på helligdager, helger eller utenfor normale arbeidstimer kan medføre ekstra kostnader

Hvis ditt flytteoppdrag krever mer enn det standard teamet på to personer, tilbyr de fleste flyttebyråene i Bærum en ekstra arbeider for en tilleggspris som typisk varierer mellom 500 og 750 kroner per time. Denne tilleggstjenesten er særlig nyttig for større flytteoppdrag eller når det må håndteres mange tunge gjenstander.

TjenesterPriser
2 mann/flyttebilTimepris fra 1500 til 1700 kroner
3 mann/flyttebilTimepris fra 1900 til 2300 kroner
PianoflyttingPianoflytting i Oslo fra 3500
Mellomlagring10 kvm fra 3500 /mnd

Dette påvirker pris på flytting

Når du planlegger en flytting, er det flere faktorer som påvirker flyttekostnadene.

 1. Størrelsen på boligen eller kontorlokalene man flytter fra
 2. Avstanden mellom adressene
 3. Tilgangsforhold som etasje og heis
 4. Ønsket tidspunkt for flytting
 5. Spesielt tunge løft, typisk våpenskap, brannskap, piano
 6. Omfang av flyttetjenester
 7. Forberedelser før flytting
 8. Demontering og montering av møbler
 9. Forsikring

Det er alltid en god idé å innhente flere tilbud fra forskjellige flyttebyråer for å sammenligne priser og tjenester basert på dine spesifikke behov.

Bedriftsflytting Oslo

Slik beregner du størrelsen på ditt flyttelass

For å beregne størrelsen på flyttelasset ditt, en nøkkelfaktor i planleggingen av flytteprosessen, kan du følge disse trinnene for å få et mer nøyaktig estimat. Dette vil hjelpe deg med å bestemme hvor mye plass dine eiendeler vil ta i en flyttebil og hvor mange ressurser som trengs for selve flyttingen.

 • Finn ut det totale antallet kvadratmeter (m²) i din nåværende bolig
 • Som en tommelfingerregel kan du dele antall kvadratmeter med tre for å estimere hvor mange kubikkmeter (m³) flyttelasset ditt vil utgjøre
 • Hvis boarealet ditt er 90 m², vil estimatet for flyttelasset være ca. 30 m³
 • Tenk på alle ekstra lagringsområder som boder, garasjer, kjellere, og loft
 • Hvis du vurderer at garasjen og kjelleren tilsammen legger til 50% av boarealets volum, bør dette legges til i den totale beregningen. I vårt eksempel ville dette bety en ekstra 15 m³ (50% av 30 m³)
 • Inkluder spesielle objekter som pianoer, store sofaer eller tunge maskiner som kan kreve ekstra plass eller spesiell håndtering
 • Kunstverk, speil, og andre delikate gjenstander kan trenge spesielle pakkeløsninger som tar opp mer plass

Noen eksempler:

 • 1 m² boflate utgjør cirka 0,35 m³
 • En 2 roms leilighet på 40 – 70 kvadratmeter utgjør vanligvis 20 til 25 kubikkmeter
 • En 3 roms leilighet på 65 – 90 kvadratmeter utgjør vanligvis 25 til 30 kubikkmeter
 • Større boliger som eneboliger vil naturligvis ha et større flyttelass, gitt at de ofte inneholder flere møbler og mer husholdningsutstyr

Disse eksemplene gir en god pekepinn på hvor stort flyttelasset kan bli, og hjelper deg med å estimere hvor mye plass du trenger i flyttebilen. Det er viktig å huske på at effektiv pakking kan påvirke det totale volumet, og noen gjenstander kan kreve spesiell behandling eller ekstra plass på grunn av deres form eller skjørhet.

Kontorflytting i Bærum

Når tiden kommer for å flytte kontoret, enten det er innen Bærum eller til et annet område som Asker, Sandvika eller Lysaker, er valget av et kompetent flyttebyrå avgjørende for en vellykket og stressfri kontorflytting.

Før selve flyttingen, tilbyr mange flyttebyråer en gratis befaring for å vurdere omfanget av oppdraget. Dette gir dem muligheten til å planlegge antall arbeidere, type utstyr som kreves, og den totale tidsrammen som er nødvendig for å gjennomføre flyttingen effektivt. Her er noen oppgaver som flyttebyråene kan tilby for firmaflytting i Bærum:

 • Flytter kontor og arbeidsplasser
 • Kontoravvikling i Bærum
 • Søppeltaxi tjenester
 • Montering av kontormøbler
 • Bedriftslager
 • Kontorvask

Flytter kontor

Hva med flytteforsikring?

Flytteforsikring tilbyr dekning for skader på eller tap av dine eiendeler mens de blir transportert fra ett sted til et annet. Denne typen forsikring er omfattende og gjelder uavhengig av transportmiddel—enten dine eiendeler flyttes via lastebil, båt, fly, eller selv under midlertidig lagring i flytteprosessen.

Selv med de mest pålitelige flyttebyråene kan uhell skje. De standard ansvarsdekningsalternativene som flyttefirmaer tilbyr, er ofte ikke tilstrekkelige:

 • Begrenset dekning
 • Full verdi erstatning

Før du flytter, er det viktig å gjøre en vurdering av dine eiendelers verdi. Dette vil hjelpe deg å bestemme nivået av forsikringsdekning du trenger, og sørge for at du ikke ender opp med utilstrekkelig beskyttelse i tilfelle en ulykke skulle inntreffe.

Regler for å søke fridag til flytting

Å flytte kan være en krevende prosess, og mange lurer på om de har rett til fri fra arbeidet for å håndtere flyttingen. I Norge finnes det ingen generell lovbestemt rett til fridag for privat flytting. Dette betyr at arbeidstakere vanligvis må bruke feriedager eller avtale fri med arbeidsgiveren på annet vis hvis de trenger en dag fri for å flytte.

Arbeidsmiljøloven om flyttedag

Arbeidsmiljøloven, som regulerer de fleste aspekter ved arbeidsforhold i Norge, spesifiserer ikke rett til flyttedag. Derfor avhenger eventuell rett til fridager av individuelle arbeidsavtaler eller bedriftens interne retningslinjer. Selv om loven ikke gir rett til spesifikk flyttefri, praktiserer noen arbeidsgivere å gi ansatte fri med eller uten lønn for å flytte.

For å finne ut om du har rett til fri for flytting, bør du sjekke din arbeidskontrakt eller bedriftens personalhåndbok. Disse dokumentene kan inneholde spesifikke klausuler om fridager for personlige formål som flytting.

Har du husket flyttemelding?

Når du flytter, er det avgjørende å sende en flyttemelding til flere instanser for å sikre at dine juridiske og praktiske saker blir oppdatert. Dette inkluderer, men er ikke begrenset til:

 • Folkeregisteret / Skatteetaten
 • Adresseendring hos Posten
 • Banker og forsikringsselskaper
 • Strøm- og internettleverandører

Å sende flyttemelding er ikke bare en juridisk forpliktelse, men det hjelper også med å unngå mange praktiske problemer som kan oppstå når viktig informasjon ikke når deg på din nye adresse.


Om boligmarkedet i Bærum

Bærum skiller seg ut som en av de mest attraktive kommunene for de som ønsker nærhet til hovedstaden kombinert med fredelige og grønne omgivelser. Steder som Bekkestua, Stabekk og Fornebu er blant de mest attraktive strøkene, kjent for sitt høye nivå av livskvalitet og utmerkede fasiliteter. Med sin etablerte villabebyggelse og eksklusive boligområder, er Bærum kjent for å ha noen av de høyeste boligprisene utenfor Oslo sentrum. Etterspørselen etter boliger er høy, og konkurransen blant boligkjøpere og eiendomsmeglere er intens.

Med en gjennomsnittelig kvadratmeterpris på 75.431 kroner er Bærum et av de dyreste områdene i Norge. Valg av riktig eiendomsmegler blir derfor ekstra viktig hvis du skal selge din bolig her. Her kan du sammenligne priser og motta tilbud fra opp til 5 eiendomsmeglere.